banner392

Pamukova belediyesinin alacağı 12 İtfaiye Er’i için 400 kişi müracaat etti.

Pamukova Belediyesine alınacak 12 itfaiye eri için tam 400 kişi müracat etti. Müraacat edenler içinde yapılan ön elemede 1 tane Pamukova lının KPS puanı yeterli geldi.

Pamukova belediyesinin alacağı 12 İtfaiye Er’i için 400 kişi müracaat etti.
Ön elemeden sonra yapılan mülakata katılan itfaiye eri adayları dün ter döktüler. Belediye de yapılan sınavda soruların zor olduğunu söyleyen Afyon dan, Balıkesirden katılan lisans, ön lisans, orta öğretim mezunu adaylar, soruların zor olduğunu söylediler.
Teorik bilgi sınavından sonra Pamukova belediyesi İtfaiye bölgesinde adaylara fiziki tatbikat yaptırıldı. Yangına müdahale, merdiven tırmanma gibi tatbikatlardan sonra adaylar Pamukuovadan ayrıldılar.
 
Yapılan sınavın değerlendirmeleri yapıldıktan sonra adaylara duyurulacağı öğrenildi.
Pamukova Belediyesine 4 lisans mezunu, 3 ön lisans mezunu, 5 orta öğretim mezunu olmak üzere 12 itfaiye eri alacak.
Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2011, 11:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
intifada
intifada - 13 yıl Önce

YAZIKLAR OLSUN SİZE ÜLKEYİ İDARE EDENLER İNSALA BUKADAR ALAY EDİLMEZ HERKESİN İZZETİ ONURU ŞEREFİ VAR 12 KİŞİLİK KADRO İÇİN 400 KİŞİ BAŞVURU YAPIYOR BU NEDEMEK HALA UTANMADAN SIKILMADAN %50 OY ALDIK DİYORSUNUZ BU OYU SİZ ALMADINIZ IRKÇI EMPARYELİZM ALDI BU OYU SENARYOSUNU YAZDI SEN SADECE BU SENARYODA İŞBİRLİKÇİLİK YAPTIN BOŞUNA SEVİNİYORSUN 4 GENÇTEN BİRİ İŞSİZ ONLARA İŞ BULKİ BEN SENİN OZAMAN BAŞARILI OLDUĞUNU SÖYLİYEYİM SEN SADECE İHALE PEŞİNDE KOŞUYORSUN SENİN DERDİN FAKİR FUKARA DEĞİL SENİN DERDİN FİLİM FIRILDAK ÇEVİRMEK HEM KENDİNE YAZIK EDİYORSUN HEMDE TÜM İNSANLIĞA İDARECİLİĞİN ÇOK BÜYÜK VEBALİ VAR BU İŞ ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL BU İŞ CİDDİYET İSTER KENDİNİZE GELİN ASLİ GÖREVİNİZİ YERİNE GETİRİN.

pamukovalı
pamukovalı - 13 yıl Önce

değerli pamukovalı hemşerilerim bir zamanlar pamukova sevdalısı başkan vardı ilk görevi aldığımız zaman söyledik gel şu itfaiyeye bu elemanları alalım hükümetin ne yapacağı belli olmazdedik buna anlatamadık ben alamam dedi bunların parasını ödeyecek para yok dedi
şimdi nerden buluyor peki yumurta sıkıştı şimdi sınava giren hiç pamukovalı yok,sakaryalı 2. kişi diğerleri il dışından cevat keserin neden pamukovayı çok sevdiği burdan belli olmuyormu sevgili pamukovalı hemşerilerim kalın sağlıcakla.

gazzeli
gazzeli - 13 yıl Önce

ÜLKEYİ İDARE EDENLER SİZ İŞSİZ KALDINIZMI HİÇ BUGÜN HER DÖRT GENÇTEN BİRİ İŞSİZ ÜLKEYİ NE HALE GETİRDİNİZ DÜNYANIN EN ZENGİN ÜLKESİNİ AÇ İŞSİZ VE BORCA ESİR ETTİNİZ BIRAKIN ARTIK İHALE PEŞİNDE KOŞMAYI BU GENÇLERİMİZE AŞVERİN İŞ VERİN DÜNYADA ÇOK HIZLI GELİŞMELER YAŞANIYOR UYANIN KENDİNİZE GELİN BÜYÜK İSRAİLİ KURMAK İÇİN ÜLKEMİZ ÜZERİNDE BİRTAKIM SENARYOLAR OYNANIYOR ŞİMDİDEN TEDBİRİNİZİ ALIN YOKSA ÜLKEMİZİVE TÜM İNSANLIĞI BÜYÜK FELAKETLER BEKLİYOR GÜN İHALE GÜNÜ DEĞİL UYANIN KENDİNİZE GELİN İNSANLIĞA HAYIRLI HİZMETLER YAPIN YOKSA ALLAHA HESAP VEREMEZSİNİZ.

SIRADAKİ HABER