banner392

İran'dan Türkiye'ye Tehdit: Vururuz!

Sınırda konuşlanan Suriyeli askerlerin gerginliği arttırdığı iddialarının ardı arkası kesilmiyor.... Önce Suriye lideri Esad'ın Ankara'yı İran'a şikayet ettiği öne sürülmüştü... Şimdi de, Tahran'ın Türk hükümetine, "NATO Suriye'ye saldırırsa topraklarınızdaki hedefleri vururuz" dediği öne sürülüyor...

İran'dan Türkiye'ye Tehdit: Vururuz!
SınırdaKİ Suriye askerlerinin gerginliği tırmandırdığı iddiaları gündemde...

Önceki gün Suriye Devlet Başkanı Esad'ın Türk hükümetini "Batı'yı mutlu etmeye çalışmak" ve "fırsatçı davranmakla" suçlayarak İran'ın dini lideri Hamaney'e şikâyet ettiği öne sürülmüştü.

Hemen ardından Lübnan gazetesi El Akbar, İran'dan Türkiye'ye tehdit geldiğini yazdı.

Habere göre, İran Türkiye'yi, NATO'nun Suriye'ye saldırması halinde, bu askerlere ev sahipliği yapmaması konusunda uyardı. Tahran, aksi halde Türkiye'deki Amerikan ve NATO hedeflerine saldıracakları tehditinde bulundu.

Suriye hükümetine yakın bir haber sitesi de, Erdoğan'ın 2008'de Lübnan Başbakanı Hariri'nin iktidarda kalmasına bizzat yardım ettiğini ve Esad'a karışmamasını söyleyerek "Amerikalılar böyle istiyor" dediğini yazdı.

İngiliz gazetesi Guardian ise, Suriye ordusunun geçen hafta Türkiye sınırında bulunan Kirbet el Cauz kasabasına düzenlediği çıkarmanın, Türkiye'ye gözdağı verilmek için düzenlendiğini öne sürdü.

Bu arada, Türkiye'ye sığınan Suriyeli mülteci sayısı 11 bin 122'ye ulaştı....

Muhaliflere, güvenlik güçlerinin sert müdahalesi ise SÜRÜYOR..

Son yayınlanan kayItlarda, göstericiler, asker ve polis tarafından önce dövülüyor ardından kafalarında sopalar kırılıyor.

Polisler, kanlar içinde kalan göstericileri araçların bagajlarına kilitliyor. Bagaja girmek istemeyen bir göstericinin darp edilerek öldürüldüğü anlar ise kameralara yansıdı...
 
(haber:kanalb.com.tr)
Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2011, 20:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gazzeli
gazzeli - 13 yıl Önce

DEVLET İDARESİ İLİM İSTER İRFAN, FERASET, DİRAYET, ŞAHSİYRT İSTER BU İŞLER ÇOLUK ÇOCUK İŞİ DEĞİL BÜTÜN DÜNYADA OLAN HERTÜRLÜ SİYASİ İKTİSADİ ASKERİ GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK BU GELİŞMEKERE KARŞI AKILCI TEDBİRLERİ ALMAK AMA MALESEF ÜLKEYİ İDARE EDENLERDE BU MEZİYETLERİ GÖRMÜYORUZ ÜLKEMİZ VE TÜM İNSANLIK HIZLI BİR ŞEKİLDE FELAKETE GİDİYOR İNSANLIK ANCAK ACİLEN HEMEN D-8 İ KURMAK VE FALİYETE GEÇİRMEK ZORUNDA DÜNYA İNSANLIĞI BAŞKA TÜRLÜ HUZUR BULAMAZ GÖRÜYORSUNUZ PEŞİNDEN KOŞYUĞUNUZ BATILI VAMPİRLERİ BUNLAR ANCAK KANLA VE GÖZYAŞIİLE BESLENİRLER BUNA DUR DEMEK ANCAK İSLAM BİRLİĞİ İLE OLUR.
MİRAÇ KANDİLİNİN TÜM İNSANLIĞIN HUZUR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİNE VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDERİM. ARTIK DÜNYADA ZULÜM, KAN VE GÖZYAŞI SON BULSUN İNŞAALLAH.

SIRADAKİ HABER