banner392

Sağlık Olsun.

Sitemiz köşe yazarı, Pamukova Öğretmenevi müdürü ve Halk Eğitim müdür yardımcısı Yılmaz Arslan ve birlikte katıldığı Metin Tan bu gece Show TV nin “Canlı Para” adlı yarışmasında çok güzel bir yarışma çıkardılar. Para kazanamadılar ama seyircilerin gönüllerini kazandılar.

Sağlık Olsun.
Milyonlarca insanın seyrettiği Show TV programın ın Açık Para adlı yarışmasına ön elemeler sonucu gelen Yılmaz Arslan Alifuatpaşalı Metin Tan soğuk kanlı davranışları ile dikkatleri çektiler. Pamukova yı da tanıttılar. Yılmaz Arslan Bir ara kendi yazdığı şiirlerden iki dörtlükte okudu. Rahat tavırları ile dikkat çekti. Metin Tan ise ilk 3 soruda Yılmaz Arslan ın tercihleri doğrultusunda kararları destekledi. 3. Soruya kadar ellerindeki 1 milyonu tutmayı başardılar.
4. Soruda 1 milyonları 475 bin tl düştü. 5. Soruda ise Güney Amerakalı liderler değildir. Sorusunu yeniden doğru bilerek ellerindeki 475 bin tl yi 6. Soruya kadar taşıdılar. 6. Soruda bayan mı? Erkek mi olsun sorusuna erkek tercihi yaptılar.
Erkek tercihi sorularında üç şık geldi. Soru ise “Türkiye de nüfusa göre en fazla erkek ismi Ali mi? Mustafa mı? Mehmet mi? Sorularında iki seçeneğe paralarını koymaları gerekiyordu. Ali ve Mustafa üzerine paralarını koyan Yılmaz Arslan ve Metun Tan ikilisi paralarını kaybettiler. Böylece Türkiye de en fazla erkek isminin Mehmet olduğu da öğrenilmiş oldu.
 
Yarışma sonunda telefonla konuştuğumuz Yılmaz Arslan Pamukova ya selam ve sevgiler gönderdi. Arslan:
“Güzel bir yarışma oldu. Yarışma sayesinde Türkiye’de Mehmet isminin çok olduğunu öğrenmiş olduk” dedi.
Bizde Yılmaz Arslan ve Metin Tan’a teşekkür ediyor Pamukova adına katıldıkları yarışmanın çok güzel geçtiğini her şeyin para demek olmadığını oraya katılmanın bile çok önemli olduğunu iletmek istiyoruz. “Sağlık olsun” diyoruz.
Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2010, 01:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
BEHİRE CİRİT
BEHİRE CİRİT - 13 yıl Önce

YILMAZ BEY TV DE TV DIŞINDA DA İÇİ DIŞI AYNI OLAN KİŞİSİNİZ.SEMPATİK,SAYGILI,HOŞGÖRÜLÜ,SEVECEN.BU DA KÜLTÜR DEMEKTİR.SİZİ CANİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM.AİLECE HAYRANINIZ OLDUK.NE MUTLU SİZİN GİBİ BİR EVLADI OLAN ANNE-BABA YA.AİLENİZİ DE YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.SEVGİLER,SAYGILAR.....

Yılmaz ARSLAN
Yılmaz ARSLAN - 13 yıl Önce

Destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Sağolun iyi ki varsınız.

erdem aydın
erdem aydın - 13 yıl Önce

Öncelikle Yılmaz Hocam'ı medeni cesaretinden ve gerçek hayatta nasıl davranıyorsa 70 milyonun önünde de o şekilde davrandığı için tebrik ediyorum.Hocamın içi dışı birdir ve bunu Türk halkının önünde de sergilemiştir.Mevlana felsefesiyle çıkmıştır tv karşısına, hem göründüğü gibi olmuş hem de olduğu gibi görünmüştür.Ancak yarışma heyecanıyla, normalde cevaplayabileceği soruyu cevaplayamamıştır.meyve veren ağacı taşlayan arkadaşların,beş dakika düşünüp taşlarını boş yere harcamamalarını, memlekette taşlanacak birçok gereksiz ağacın olduğunu hatırlatmak isterim.

delüğanlı(yağuşuklu)
delüğanlı(yağuşuklu) - 13 yıl Önce

hocam tebrikler,şu ana kadar gördüğüm en iyi yarışmacıydınız.para kazanamasanızda gönülleri kazandınız.başarı sağlık ve mutluluk dileğiyle.....

MSLKTŞ
MSLKTŞ - 13 yıl Önce

Hocam tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi yarıştınız.Bence tek sorun yanınızda kendiniz gibi birinin olmamasıydı. Siz yalnız yarıştınız.Buna rağmen çok başarılıydınız.Kazanabilseydiniz keşke, keşke iyi sorular çıksaydı ama... Üzülmeyin, sağlık en büyük zenginlik!

muhammed
muhammed - 13 yıl Önce

o çok kitap kumuşsun diyenler cok konuşmasın YILMAZ hoca bnm orta okulda öğretmenimde ve gerckten bn ömrümde onun gibi kitap okuyan kışı gormedim ayrıca o evde 5 de 5 yaptım diyenler cok biliyosa cıksında orda yapsınlar o zaman

okumak
okumak - 13 yıl Önce

Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et.
Akıllı değil de, çalışkan ise dikkat et.
Akıllı olup da tembel ise ikaz et.
Hem akılsız, hem tembel ise,
Yaradana havale et!
hocam cesaretinizden ve okumaya olan düşkünlüğünüzden dolayı tebrik ederim...

cehalet cehalet
cehalet cehalet - 13 yıl Önce

cahil insan boş teneke gibidir. sesi çıkar ama bi işe yaramaz....dünyada kitap okuma sıralamasında sonlarda olduğumuzun haklı gururunu yaşayan arkadaşım. Ders kitaplarını bile açıp okumayan arkadaşşımmm teneke gibi boş ve hoş olmayan sesler çıkaran arkadaşıım senin hocamla aşık atabilmen için öncelikle okuman gerek. sen gidip cahelatin kılıçı olup irfanın kalemini kesmeye kalakacağına örnek insan ol.


SIRADAKİ HABER