banner392

Bahar Turnuvası şampiyonu Akhisar oldu

Pamukova da Kamu kurum ve kuruluşları ile köyler arasında düzenlenen Bahar Voleybol Turnuvası şampiyonu Akhisar oldu. Çekişmeli ve zevkli geçen final maçında Akhisar Bayatsporu 3-0 lık skorla geçti. Turnuvasının şampıyonu oldu. Bayat ise 2. Mühimmat 3. Hayrettin köyü de 4. Oldu.

Bahar Turnuvası şampiyonu Akhisar oldu
Pamukova Öretmenevi Müdürlüğü tarafından organize edilen “Bahar Voleybol Turnuvası na” 10 takım katıldı. 21 Nisanda başlayan turnuva maçları Pamukova Belediye si önündeki alanda yapıldı. İki grup halinde akşamları yapılan maçlara voleybol severler büyük ilgi gösterdi.
Turnuva başlangıcında favori olarak görülen Pamukova Garnizon Komutanlığı takımı Mühimmat 3.cü maçında Hayrettin’e malup olduktan sonra Akhisar ve Geyve den katılan Bayat  takımı yarıştan hiç kopmadan finala kadar geldiler.
Final Maçlarında Mühimmat ile Hayrettin 3. Cülük ve dördüncülük maçları yaptılar. Mühimmat takımı Hayretin’li Rüstem karşısında zaman zaman zor anlar yaşadı. Rüstem in uzun boy avantajı na karşı Garnizon komutanı Erkan Binbaşı sette karşılamalarda başarılıydı. Ancak Rüstem’in oyun içinde arka planda rol aldığı anlar Mühimmat maçta sayı kazandı. Maç uzatmaya gitti. Ancak az sayı farkı ile Mühimmat maçı kazandı ve 3. Cü oldu. Hayrettin ise 4. Oldu.
Gecenin en çekişmeli geçen maçı final oynayan Akhisar ve Bayat maçı oldu. Zaman zaman sert geçen oyunun üç setini de Akhisar kazanması bildi. 1. Sette 25-17, 2. Sette 25-23, 3. Sette de 25-18 Akhisar setleri aldı ve Bahar Voleybol Turnuvasının şampiyonu Akhisar oldu. Bayat ise 2. Oldu.
Bahar Voleybol Turnuvası bitiş gecesinde maçlar sonunda şölen havasında bir tören düzenlendi. Törende havayi fişekler atıldı. 1. 2. .3. 4 olan takımlara kupa, katılım belgeleri ve her yoncuya madalya verildi.



Turnuvayı organize eden Öğretmenevi müdürlüğü adına konuşma yapan Öğretmenevi Müdürü Yılmaz Arslan ilk defa Öğretmenevi tarafından böyle bir organizasyon düzenlendiğini söyledi.
Yılmaz:
“Bu sene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de destek ve katkıları ile böyle bir turnuva düzenlemeye karar verdik. Kamu korum va kuruluşları ve köyler olmak üzere 37 takıma davetiye gönderdik. 10 takımdan katılma onayı geldi ve maçları başlattık. Bahar turnuvası gerçekten centilmenlik içinde geçti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Gecede konuşma yapan Pamukova Kaymakam ı Tuncay Dursun ise Turnuvanın yapılmasında emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti. Pamukova dışından katılan Bayat takımına ise ayrı bir teşekür eden Kaymakam Dursun:
“İlçemiz dışından katılan Bayatspor un, Geyve ye bağlı Bayat köyümüzün de bu turnuva ya katılması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Dilerim ki gelecek te Geyvenin diğer köylerini de buraya sürüklerler. Onları da bu turnuvaya dail ederler. Dolasıyla Pamukova voleybol da bir isim yapar.  Bu nedenle kendileride şampiyon takımımız kadar bu alkışı hak ettiler.” Dedi.
Şampiyon olan Akhisar’ın kupasını ve katılım belgesini Kaymakam Tuncay Dursun verdi. Bayatspor’un kupasını ve katılım belgesini ise Mühimmat takımının takım sorumlusu, oyuncusu, turnuvanın tertip kometesi üyesi Garnizon Komutanı Binbaşı Erkan Arıcı verdi.
Turvanın 3. Sü olan Mühmimat ın kupasını ise belediye adına başkan Yardımcısı Osman Yılmaz verdi. Turnuvanın 4. Sü olan Hayrettin in kupasını ve katılım belesini Pamukova Cuhhuriyet Savcısı Şükrü Durmuş verdi.
Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu öğretmenler takımına da belgesini Muhsin Akın verdi.
Turnu vaya katılan 10 takımada katılım belgeleri verildi.


Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2011, 01:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet gürle
mehmet gürle - 13 yıl Önce

hayrettinli olarak köyümün başarısını şişliden takip ederek destekledim başarılarını kutluyor gelecek yıllarda şampiyon olmasını bekliyor ayrıca toplumumuzu kaynaştırma etkinliklerinde bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum öğretmen mehmet gürle şişli

isfendiyar çetin
isfendiyar çetin - 13 yıl Önce

en sonunda şampiyon oldunuzzzzzz.tebrikler

pamukovalı
pamukovalı - 13 yıl Önce

dengesiz güç ugulaması olmuş bayat köyü köy takımı olarak katılmış akhisar pamukovanın karması gibi olmuş bayat sporu tebrik ediyorum

SIRADAKİ HABER