banner392

Ülkücü gençler ve mhp halka Biskövet ve lokum ikramlı broşur dağıtımı yaptılar.

12 Haziran da yapalacak Genel Seçimlerde aday olan Sakarya Milletvekili adaylarını tanıtan broşürleri belediye önündeki tören alanında dağıtan gençler, kurdukları stantda vatandaşlara önce Biskövet ve lokum ikram ettiler peşindende broşürleri verdiler.

Ülkücü gençler ve mhp halka Biskövet ve lokum ikramlı broşur dağıtımı yaptılar.
Ülkücü gençlerin stanttına ilgi göstren vatandaşlar ikramlardan dolayı gençlere teşükker edip hatır içinde olsa önce biskövetlerini ve lokumlarını aldılar. Sonrada tanıtım boruşurlerini aldılar.
Broşürlerin içinde MHP’nin iktidar olduğunda yapacağı vaatler vardı. 100 vaat ve sözde Hilal kart, askeri ücrete 315 tl eklenmesi, emekliye 1 yılda 13 maaş vaadi vardı. Hilal kartın büyük alış-veriş merkezlerinde geçmeyeceği, küçük bakkal ve esnafı desteklemek için kartların küçük esnaflarda gececeği açıklaması vardı.
Gençler:
“Bizler Ülkücü Gençler olarak milletvekili adaylarımızı destekliyoruz. Pamukova Milliyetçi Hareket Partisi olarak halkımızın teveccühü nü ve gönüllerini almak istiyoruz. Yapılan işlerde İnşallah başarılı olacağımıza zannediyoruz.” Dediler.



Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2011, 23:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
GÜL GÜLLER
GÜL GÜLLER - 13 yıl Önce

BİZ ANNELER SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ SAĞOLUN VAROLUN GENÇLER GAZANIZ MÜBAREK OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUNNN

Pamukova
Pamukova - 13 yıl Önce

Büsküvüt Varmiyyy :)

SIRADAKİ HABER