banner392

Has Parti milletvekili adayı İrfan Metin halkın sorunlarını dinliyor

Has Parti Pamukova milletvekili adayı İrfan Metin Pamukova, Geyve, Tarklı yi ve köylerini adım adım gezerek vatandaşlardan oy isitiyor. Ayrıca vatandaşların sıkıntı ve dertlerini dinliyor.

Geyve nın Eşme, Epçeler, Akkaya köylerini Salı günü akşam ziyaret eden İrfan Metin ve beraberindeki partililer Has Parti’nin iktidar olduğunda yapacaklarını anlatılar, Broşürler dağıtıp köylülerden destek istediler.
Akkaya köyü kahvesinde vatandaşlara hitap eden İrfan Metin: “Has Parti yüzde 10 barajının üstünde oy çıkaracaktır” dedi.
Metin:
“Has Parti genel başkanı Numan Kultulmuş bey ve kadrosu ülkeyi en iyi yönetebilecek bilgi ve birikime sahipler. Dikkat ederseniz genel başkanımız kimse ile polemik yapmadan halk için, bu Milet için, yapacaklarını anlatıyorlar. Bizde parti programımız doğrultusunda sizleri ziyaret edip desteklerinizi istiyoruz. Bizlere güvenin. Has Parti nin baraj sorunu olduğu dedikoduları yapılıyor. Ancak Has Parti yapılan anketlerde barajın üzerinde görülüyor. Gün geçtikçe oy oranımız çoğalıyor. Gerçekleri gören vatandaşlarımız Has Partiye meylediyorlar” dedi.
Geyve nin 1200 seçmeni ne sahip en büyük köylerinden olan Eşme köyünde de köy kahvelerini gezen ve vatandaşlardan oy isteyen İrfan Metin. Köy bakkalı olan Mehmet Amca nın sorunlarını dinledi.
Bakkal Mehmet Amca bugün kü bakkalcılğın zor günler yaşadığını işlerin gittikçe azaldığını söyledi. Kendisinin emekli olduğunu da söyleyen Bakkal Mehmet Amca:
“Dükkanımda sigara reyonlarını dolduramıyorum. İşler gün geçtikçe azalıyor. Emekli param da olmasa dükkanımı kapatmak durumunda kalacağım” dedi.
Ayrıca tarla toprakla da uğraştıklarını söyleyen Bakkal Mehmet Amca. Sulama Birliğinden şikayetçi olduklarını söylüyor.
“Tarımla uğraşıyoruz. Sulama Birliği suyumuzu vermiyor. DSİ Belge müdürlüğüne kadar durumu bildirdiğimiz halde sorunlarımıza çözüm bulmadılar. Su olmayan yerde ne tarım nede meyve yapılamaz oldu. Bizim sorunlarımıza çozüm bulun” diye İrfan Metin’e şikayetde bulundu.
Köyden başka bir vatandaş ise emekli yaşının yükseltilmesine tepki göstererek.
“65 yaşında emekli mi olunur? Bizim emekliliğimiz mezarda olur. Eğer sizler seçilirseniz emekli yaşını düşürün lütfen” dedi.
Birde milletvekillerinin bir dönem seçilip sonra ömür boyu emeklilik hakkı elde etmesi de köylüler tarafından tepki olarak dile getirildi.
“Bize ölünce emeklilik veren milletvekilleri kendileri seçildiklerinde 2 senede çalışsalar ömür boyu emeklilik hakı alıyorlar. Böyle adalet olur mu” dediler.
İrfan Metin ise;
“Bizler seçilirsek ceylan derili koltuklarda oturmayacağız. Sizlerin sorunlarına çözüm bulmak için gece gündüz çalışacağız. Ben İrfan Metin olarak sizlere söz veriyorum” dedi.
Seçimlere az bir zaman kalmasına rağmen Geyve, Taraklı, Pamukova’nın tüm köylerini gezeceklerini söyleyen İrfan Metin.
“Ülkemizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için, gençlerimizin geleceği için siyasete girdim. Has Parti bu seçimde hak ettiği oyu alacak. Bunu vatandaşlarımızın gösterdikleri ilgiden anlıyorum.” dedi.
Pamukova da ise oy oranlarının yüzde 35 lerde olacağını söyleyen İrfan Metin.
Has Parti nin Sürpriz yapacağını da söyledi.
Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2011, 23:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ö.ç
ö.ç - 13 yıl Önce

Senin bu işten alnının akıyla çıkacağını adım gibi biliyorum hep destek tam destek..

5401
5401 - 13 yıl Önce

siyasetin dikenli ve çetrefilli yollarında yaptığın bu mücadeleyi canı gönülden destekliyor P amukovamızz adına bu haraketin bi miat olacağına can ı gönülden inanıyoyor sonuna kadar destekliyorum...

levent tüysüz
levent tüysüz - 13 yıl Önce

helal olsun irfan abi çok doğru konustun akp dönemin büyükler daha büyük küçükler ise daha küçük oldu terör arttı, milli gelir zaten felç, ama akp ye sorarsan gayet iyi. ben genç bir esnaffım emekliliğin hayalini bile kuramıyorum. çoğu saçma 65 yaş kim öle kim kala, ezilen hep küçük esnaf, hep fakirler. ahreti düşünen yok, ama inşallah pamukovamızdan bir mert adam cıkıp o mecliste söz hakkı olduğu zaman pamukovamızın ve ülkemizin dertlerine çözüm bulunacağını canı gönülden inanıyor ve destekliyorum ....

selahattin Çırak
selahattin Çırak - 13 yıl Önce

İrfan Beyler :Beni yanlış anladınız.Veya ben sizi tanımamışım.Herkes bu ülkede seçme hakkı olduğu kadar seçilme hakkıda olmalı.
Ama halk tarafindan benimsenmeli çalışkan vede halkın yanında onların sorunlarına gidince çözüm üreten adaylar bulmalı umarımki bu özellikleri n daha iyisini taşıyorsunuz.Neden 3.sıra da 1.sıra değil beni kızdıranda bu Yolun açık olsun.AMA ÇOK ZOR GÖRÜYORUM

SIRADAKİ HABER