banner392

Bahar Turnuvası ikinci maçında Mühimmat Turgutluyu 3-0 la geçti.

Pamukova da devam eden “Bahar Turnuvası Voleybol Maçlarında” oynanan ikinci maçta da Akhisar, Karapınar’ı 3-0 malup etti. Turunvaya na malup devam eden Mühimmat ile Akhisar ve Bayat çeyrek finale kalma yolunda önemli adım attılar

Bahar Turnuvası ikinci maçında Mühimmat Turgutluyu 3-0 la geçti.
Çekişmeli ve zevkli geçen Mühimmat ile Turgutlu köyü takımı bugünkü maçın ilk setini mühimmat 27-25 alırken, ikinci setide 25-11 aldı. Üçüncü sette ise 25-23 ile maçı 3-0 kazanan Muhimmat oldu. Mühimmat’ın Takım sorumlusu Garnizon komutanı binbaşı Erkan Arıcı tıkımına iyi taktikler verdi. Son sette ise Binbaşı Arıcı maça girdi. Askerlerinde seyirci olarak geldikleri maçta çoşku vardı.
Turgutlu köyü takımının sorumlusu Sedat Çolak ilk setten itibaren takımına ne kadar da taktik verdiyse de son setlerde Turgutlu kaybetti.
AKHİSAR KARAPINAR MAÇI NIN GALİBİ AKHİSAR OLDU.
İlk maçını Turgutluya karşı 3-0 kazanan Akhisar ikinci maçında Karapınar ile karşılaştı. İlk maçında da Mühimmat’a karşı yenik başlayan Karapanar bu maçını da kaybetti. Akhısar ilk sette 25-17 seti aldı. İkinci sette Karapınar takımına muhtar Halil Kocacık dahil köyden gelen gençler büyük destek verdiler. Ancak ikinci sette de yine Akhisar 2 sayı farkla kazandı. 27-25 lik farkla ikinci setide kazanan Akhisar takımında bulunan Hayatı Kars, Taci Taş (Beden eğitimi öğretmeni) sert servis ve smaçlarla maçın sonucunu belirleyen isimler oldu. Üçüncü settede Karapınar oyunu bozamadı. Son sette de Akhisar 25-22 maçı aldı.

Takım sorumlusu İsmail Kedikli Saha hakemlerinin yanınından maçı heyecanla seyretti. Akhisar’ın kazanmasından sonra Kedikli takım arkadaşlarını kutladı.
Pamukova da devam eden “Bahar Turnuvası voleybol maçlarında” oynayan 10 takım arasından 4 tanesi çeyrek finale çıkacak.
Bu akşamki maçı Mustafa Kotan, Beyhan Sefa Gündemir ile Aysen Keskin yönettiler. Maçları organize eden Öğretmenevi müdürü Yılmaz Arslan ise maçları saha kenarından izledi.
ŞU ANA KADAR OYNANAN MAÇLAR ŞÖYLE.
Mühimmat Karapınar ilk maçını Muhimmat aldı 3-0
Mühimmat Turgutlu maçını da Mühimmat aldı. 3-0
Akhisar Turgutlu ilk maçı nı Akhisar aldı 3-0
Akhisar Karapınar ikinci maçını da Akhisar aldı. 3-0
Betra Yüksek Okul ilk maçını Betra aldı. 3-2
Cihadiye Bayat ilk maçını Bayat aldı. 2-3
Cumhuriyet Bayat maçını da Bayat aldı. 0-3

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2011, 03:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Pamukovalı
Pamukovalı - 13 yıl Önce

Bu Bahar Turnuvası olarak keşke futbol turnuvası da olsaydı !

SIRADAKİ HABER