banner392

Pamukova Belediye Başkanı Keser MHP den istifa etti

Pamukova Belediye başkanı Cevat Keser Cuma günü Pamukova Noteri kanaliyle MHP Genel merkezi ve Sakarya il başkanlığına gönderdiği istifa mektubunda MHP'den istifa etitiğini gereğinin yapılmasını istedi.

Pamukova Belediye Başkanı Keser MHP den istifa etti
2009 Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Pamukova belediye başkanı adayı olarak ve büyük bir farkla seçimi kazanan Keser:
 
“Ben belediye başkanıyım, Hizmet adamıyım. Ancak son günlerde Başta MHP İlçe teşkilatındaki bazı yöneticilerinin tavırları yüzünden MHP den ayrılmaya karar verdim. Cuma günü de Pamukova noteri araclığı ile istifa dilekcemi MHP Genel Merkezine, Sakarya İl yönetim kuruluna gönderdim.” Dedi.
 
Bundan sanra bağımsız belediye başkanı olarak Pamukova ya hizmet etmeye devam edeceğini söyleyen Başkan Keser:
 
“Ben Pamukova sevdalısı biriyim, Pamukova’ya, belediye’ye, köylerimize hizmet etmek için elimden geleni yapacağım.” Dedi.
 
MHP den İstifa etmedeki en önemli etkenin ne olduğunu sorduğumuzda Başkan Cevat Keser şunları söyledi:
 
“Ben Pamukovamıza hizmet için varım. Hizmetlerin getirilmesi için Yeri geldi başbakanımızla görüştüm, Yeri geldi. Başbakanımızla yemek yedim. Yeri geldi başbakanımıza ilçemizin, vatandaşlarımızın, köylerimizin sorunlarını mektupla ilettim.
 
Bakanlarımızla görüştüm, Ulaştırma Bakanımıza ilçemizin sorunlarını dile getirdim. Kendilerine ilçemizde yapılması gereken yatırımlar konusunda dilekçe verdim.
 
Enerji Bakanımızla görüştüm, ilçemin sorunlarını onlara ilettim. Sayın bölge milletvekilimiz Şaban Dişli beyle görüştüm ilçemizin sorunlarını kendilerine ilettim. Hizmetlerin gelmesi için yaptığım bu çalışmalar bazılarını rahatsız etti ve ediyor.
 
Başbakanımızla görüşmek suç mu? Bakanlarımızla görüşmük hizmet istemek suç mu? Şaban Dişli Bölge milletvekilimizle görüşmek suç mu?
 
Bunlardan dolayı başta Pamukova MHP İlçe teşkilatından bazıları bana tavır koydular. Basın yoluyla çeşitli açıklamalar yaptılar. Bu açıklamalar bardağı taşıran son damla oldu. Bende Cuma günü Pamukova noteri kanalıyla MHP den istfa mektubumu parti genel merkezine ve il’e gönderdim.” Dedi.
 
Bundan sora bağımsız belediye başkanı olarak çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Keser.
 
“Hiçbir partiye geçmiş değilim. Halkım beni nerde germek isterse orda olurum. Halkıma sormadan hareket etmem.” Dedi.(Pamukovahaber.com)
Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2011, 22:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
selahattin Çırak
selahattin Çırak - 13 yıl Önce

BU YAZI İLE KARŞİLAŞINCA ŞAŞIRMADIM.BANA ÖZALIN SANDALYAYA BAĞLI BELEDİYE BAŞKANINI ANIMSATTI.
İKDİDARA SAHİP OLANLAR GÜCE SAHİPTİR HELE DE AKP GİBİ
YOLSUZLUKLAR PARTISINE NEDEN GEÇİLMESİN
EVET SAĞCILARIN YÜZDE ATMIŞ YEDİSİ ...........
SÖYLEYENLERE BAKIN .
HALKIN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR BUNUN ADI GÜÇLÜNÜN YÖNETİMİ
DEMOKRASİ OLAMAZ

Vuslat
Vuslat - 13 yıl Önce

Sayın Cevat Keser bırak PAMUKOVA SEVDALISI muhabbetlerini sen MHP ye ihanet edecen senin peşindekoşanları adam yerine koymayacan bide kalkıp kendini temize çıkarmağa calışacan kimse bunları yemez.Sen değilmiydin göğsümün kıllarına kadar Saban Dişli ve Ferudun Turan beni arattırdı.MAĞREMİYETİME KADAR GİRDİLER ONUN İÇİN BABA EVİMİ SATTIM.DEMİYORMUYDUN AMA SEN BUNUDA İNKAR EDERSİN.ŞİMDİ DERT YANDIĞIN ADAMLARLA AYNISAFTASIN.SANADA BU YAKIŞIR.SABAN DİŞLİYİ DESTEKLEMEĞE DEVAM ET BU MİLLET SENİN NE OLDUĞUNU COK İYİ BİLİYOR.ŞUNU İYİ BİL İHANETLER UNUTULMAZ HELE HELE MHP nin unutacağını hiç sanmıyorum.

korhan karacam
korhan karacam - 13 yıl Önce

Şark kurnazlığı yapma sayın başkan MHP li tüm üyeler ve yöneticilerin tamamı seni artık istemiyor.Bu tutarsız siyasetle sana başarılar dileriz.Şaban Dişli efendi sana bakacaktır emin ol.Sen MHP yi mumla ararsın siyasi kariyerin bitmiştir artık.Pamukovalılar senin yalanlarına inanmıyor artık.

SIRADAKİ HABER