banner392

Uzanlara ait şimdiki içzicilik kampını köpekler koruyor

Bakacak köyündeki eski Uzanlara ait Milli Eğitim e devredilmiş çitliği köpekler koruyor. Halbuki çiftliğe 12 personel tahsis edilmiş. Yetkililer kadronun olduğunu ancak Milli Eğitim de personel yetersizliği yüzünden verilemediğini söylüyorlar.

Uzanlara ait şimdiki içzicilik kampını köpekler koruyor
Pamukova Bakacak Köyünde Cem Uzanlar tarafından kurulan ve daha sonra TMSF ye devredilen Uzanlar Çiftliği Milli Eğitim’e devredildiği günden beri başka illerden izciler izcilik yapmak için geliyorlar. Gelen izcilere Pamukova Milli Eğitim tarafından görevlendirilmiş Halk eğitim müdürü refakat ediyor. Çok büyük yatırımlarla oluşmuş ve şimdi ise kamuya devredilmiş çiftlik dökülüyor. Sakarya ya yeni gelen Vali Mustafa Büyük ün Pamukova gezisi sırasında yetkilileri uyarması ve çiftliğin onarımı için var olan paranın ihale edilmesinden sonra hala bir çalışma başlatılmış değil.
Birde Çiftliğin bakımı korunması için 12 personel kadrosu tahsis edilmesi var ki. Oda bir muamma hala tahsis edilmiş personel çiftliğe gönderilmiş değil.
Hafta sonunda kamp için İstanbul dan bazı okullardan gelen öğrenciler yağan kar yüzünden bir gün daha kampta kalmak zorunda kalmışlardı. Elektrikler kesilmiş saatlerce elektrik verilememişti.
Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2010, 02:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER