banner392

Pamukova bir değerini kaybetti.

Uzun yıllar İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesinde Röntgen teknisyenliği yapan ve hemşerilerinin yardımına koşan Fethi Can( 57) emekli olduktan sonra yakalandığı hastalığa yenik düşerek İstanbul- Üsküdar –Selimiye de ki evinde hayatını kaybetti.

Pamukova bir değerini kaybetti.

Pamukova- Hüseyinli köyünden İsmail Can’ın kardeşi, Sefer Kaba’nın yeğeni Pamukova’mın yakından tanıdığı Fethi Can uzun zamandır mücadele ettiği böbrek yetmezliği hastalığına yenik düşerek İstanbul- Üsküdar-Selimiye de ki evinde hayatını kaybetti.

 

Uzun yıllar İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesinde görev yapan ve Pamukovalı hemşerilerinin yardımına koşan Fethi Can, Numune hastanesinde çalışırken Orta Doğu Teknik Üniversitesini de bitirmişti. Emekli olduktan sonra Üsküdar- Selimiye de yaşayan Fethi Can 1 çocuk babasıydı.

 

Fethi Can’ın cenazesi  baba ocağı Pamukova Hüseyinli köyünde kalabalık cemaat topluluğu ile kılınan cenaze namazı sonrası Hüseyinli Köyü mezarlığına defnedildi. Fethi Can son yolculuğuna çok sevdiği Fenerbahçe futbol takımının atkısı ile uğurlandı.



Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2013, 02:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
fahrettin türköz
fahrettin türköz - 10 yıl Önce

pamukovamızın yetiştirdiği bu güzel ve değerli kardeşimize allahtan rahmer kederli ailesinede baş sağlığı diliyor mekanı cennet olsun

SIRADAKİ HABER