banner392

Bu gençlere kulak verin.

Pamukova Hayrettin-Bacı köylü gençler Köylerini ikiye ayıran yola üst geçit yapılmasına istiyorlar.

Bu gençlere kulak verin.

Gençler Adapazarı-Mekece köyü arasında D-650 Kara yolunun yapımı sırasında Hayrettin köyü ile Bacı köy’ü ikiye bölen yolun geçişleri durdurduğuna tepki göstererek yetkililerden bir an önce üst geçit yapmasını istediler.

Özellikle geceleri geçişlerde zorluk çeken gençler transit geçen araçları durdurarak hep birlikte geçiyorlar. Geçişlerde korku ve kaza riski yaşadıklarını söyleyen gençler:

“Yol yapımı sırasında köyümüz ikiye bölündü. Arazilerimize geçmek, karşı mahalleyi geçmek için araçları durdurmak zorunda kalıyoruz. Annelerimiz, yaşlılarımız önemli zamanlarda karşı mahalleye geçemiyorlar. Tarlalara geçemiyoruz. Üst geçit için yetkilileri köyümüze davet ediyoruz gelmiyorlar. Derdimizi kimE anlatacağımızı bilemez olduk.

Gençlerimizin daha da sorunları var, Gençler için sportif etkinlik yapacak sahamız yok. Bir an önce yetkilileri sorunlarımıza çözüm bulmaya davet ediyoruz” dediler.

Geçtiğimiz gün köy gençlerinin bir araya gelerek şikayetlerini yetkililere duyurabilmek için Semih Durak’ın yaptığı açıklamada Başbakanın Diyarbakır a giderek orda kardeşlik açılımı yapmasına da tepki gösterildi.

Semih Durak: “Sayın başbakanımız Diyarbakır a giderek aşiret reisi Barzani ile görüşme ve sözde kardeşlerimize açılım yapma ya çalışıyor. Sizler zaten kardeşiz. Bizler Kürt, Türk, Çerkez hep kardeşiz. Başbakanımız biraz da batıya gelip bizim sorunlarımıza çözüm bulsun, gençlerimiz işsiz, gençlerimiz sahipsiz” dedi.

İŞTE GENÇLERİN YAPTIĞI AÇIKLAMA ŞÖYLE (alttaki videodan canlı izle) 
Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2013, 20:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
y
y - 10 yıl Önce

bırlık koop baskanınada gıdın heeee sulama bırlıgı baskanıda halleder bu işi

MELEK İYİSON GÜLTEKİN
MELEK İYİSON GÜLTEKİN - 10 yıl Önce

benim güzel köyümün gençleri oraya o yol yapimi kaç yil sürdü yol yapilirken neden gidip muhtarinizin kapisini çalmadiniz? neden onu göreve çağirmadiniz? yol bittikten sonra insanlari göreve çağirmak ne derece mantikli ?

MUHARREM GÜR
MUHARREM GÜR - 10 yıl Önce

oraya en güzeli̇ işik koymalari lazim..

ahmet.kış
ahmet.kış - 10 yıl Önce

bravo.size.gençler.orası.doğuda.olsa.çoktan.yapılırdı.ama.bakın.tayyibin.karısı.doğulu.olduğu.için.doğu.daha.önemli.yakında.inşallah.bilinçlenip.o.iktidarı.indirmeyi.bilin.gençlik

pamukovalı
pamukovalı - 10 yıl Önce

sayın hayrettin köylü kardeşlerim mekecede bu sorun vardı cavat kesere gittiler iki gün içinde cavat keser üst geçiti yaptırıverdi ikincisi başkan sabri günay var ona söyleyin

ÇARŞI
ÇARŞI - 10 yıl Önce

evet ülkeyi̇ i̇dare edenler gençleri̇mi̇ze kulak veri̇ni̇z sevgi̇li̇ gençler yerden göğe kadar haklisiniz ama malesef ülkemi̇zi̇ i̇dare edenler kendi̇ kasa ve keseleri̇ni̇ düşünüyorlar onlari gündemi̇nde köylü, çi̇ftçi̇, esnaf, emekli̇ yok onlar kendi̇ hesaplari peşi̇ndeler bu hesaplari sen bozacaksin genç kardeşi̇m sen uyan uyan.

SIRADAKİ HABER