banner392

MHP Başkan adayı Abdullah Bolal.

Pamukova Belediye başkanlığı adaylığı yarışında MHP Abdullah Bolal dedi.

MHP Başkan adayı Abdullah Bolal.

MHP ilçe belediye başkanlık adayları netlik kazanmaya başladı. Son dakika haberlerinde Pamukova için yarışan iki adaydan biri olan Emekli Albay Abdullah Bolal ismi netlik kazandı.

8 Aralık Pazar günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan aday tanıtım töreni ile MHP’nin ülke genelindeki tüm adayları açıklanacak. MHP İl Teşkilatı’nda da son hazırlıklar yapılıyor. Daha önce 7 belediye başkan adayı resmen açıklanmıştı. Açıklanmayan diğer ilçeler için ise son görüşmeler yapıldı ve isimler belli olmaya başlandı. Büyük merakla beklenen Adapazarı, Pamukova, Akyazı gibi ilçelerde adaylar kesinlik kazandı. 

DEMİRCİOĞLU 
MHP’nin Adapazarı Belediye Başkan Adayı olarak Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu’nun isminin kesinlik kazandığı öğrenildi. Adapazarı dışında Pamukova, Taraklı ve Akyazı’ da adaylar belli oldu. Akyazı’da, uzun bir süre önce aday adaylığı başvurusunda bulunan Bahattin Dertlioğlu belediye başkan adayı olarak belirlendi. Pamukova’da ise emekli Albay Abdullah Bolal isminde karar kılındı. 

ARİFİYE VE SERDİVAN 
MHP’de Taraklı için ise Mehmet Ali Çınar’ın adaylığı kesinleşti. Ferizli’de Mustafa Üstübi ve Mustafa Akgün isimlerinden birisine karar verilecek. Ancak Akgün’ün aday olarak açıklanma ihtimalinin daha yüksek olduğu belirtiliyor. Kaynarca, Karapürçek gibi ilçelerde henüz net bir gelişme olmazken, Serdivan ve Arifiye ilçelerinde adaylık için son görüşmelerin yapıldığı ve iki gün içinde isimlerin netlik kazanacağı dile getiriliyor. Pazar günü yapılacak olan aday tanıtım törenine Sakarya’dan geniş bir katılım olacak. Partide törene katılım için yoğun hazırlıklar yapılıyor.

Büyük toplantı

8 Aralık Pazar günü yapılacak olan aday tanıtım töreninin ardından MHP’de hareketli günler yaşanacak. İl Yönetimi tarafından Tunatan Tesisleri’nde 11 Aralık Çarşamba akşamı partinin tüm organlarının katılacağı bir yemek düzenlenecek. 400 kişilik düzenlenecek olan yemeğe eski il başkanları, belediye başkan adayları, ilçe başkanları, Ülkü Ocakları temsilcilerinin yanı sıra parti yöneticileri davet edilecek.  

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2018, 00:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mekece gençlik
mekece gençlik - 10 yıl Önce

köyümüze kalkıp geldin için gene teşekkür ederiz bütün köy olarak arkandayız abdullah başkan....

ferruh dişli
ferruh dişli - 10 yıl Önce

pamukovaya yakışır adam gibi adam bedri başkandansonra hem kültür hemde kariyer sahibi yolun açık olsun abdullah kardeş arkanda gerçek pamukova severler var

SIRADAKİ HABER