banner392

Key ödemelerini devlet unuttu.

Pamukovahaber.com bugünden itibaren her haber ve konu ile ilgili anında okuyucu yorum ve tepkilerini canlı olarak vererek haberlerde katılımcılık ilkesini başlatıyor.

Key ödemelerini devlet unuttu.

Sitemiz kurulduğu günden beri okuyucu yorumlarına yer vermeye çalıştık. Ancak sadece site içinde okuyuculara özel açtığımız bloklar üzerinden yoruma açık yaptığımız çalışmalarda bir kısım art niyetli okuyucular takma adlarla yorum yazarak hakaret yada küfür içerikli yorumlar da yaptılar. Her ne kadar takma adla yorum yolu ile haberlerde konu olan kişi ya da kurumlara yönelik suç teşkil eden yorum yazarak kendilerini sakladıklarını zannetseler de bu yorumlar IP numarası ile bulunabilmekte. Ancak bu güne kadar çok sayıda benzer yorumlar hala sitemiz admin tarafından görülebilmekte, kötü niyetli bu yorumlara izin verilmeden arşivimizde bulunabilmekteler. Amacımız bu bu tür yorumları ve yazanları yargıya vermek değil. Ancak şimdiki sistemiz ile sosyal paylaşım üzerinden (Facebook ve twitter) üzerinden doğrudan yorum yazacak yorumcularımız eleştirileri doğrudan yapabilecekleri için sorumluluk ve mükafatları da kendileri alacaklardır.

Yaklaşan yerel seçimler ve verilen sözlerin yerine getirilip getirilmediği hakkında açılacak haber başlıkları ile; hizmetlerde aksamalar ve aksatmalar, siyasilerin yaptıkları ve yapamadıkları işler; Hizmet gitmeyen veya hizmet giden bölgelerden okuyucularımızın yorumları ile daha gerçekçi habercilik formatı ile yayın hayatımızı okuyucu ile paylaşarak sürdürmeye karar verdik.

Her haberin altında, ya da her makalenin altında açtığımız facebook ve twiter sosyal paylaşım sayfalarının da katkıları ile daha dinamik ve ses getirecek yayınımıza devam edeceğiz.

İşte İlk Haberimiz

KONUT EDİNDİRME (KEY) ALACAKLARINIZI ALDINIZ MI?

Unutturulmaya çalışılan 1987 yılı ile 1995 yılları arasında (8 yıl boyunca) çalışanlara konut edindirme diye bir hesap açarak bir kısmını işverenden bir kısmını da çalışandan keserek ayrı bir havuz oluşturan devlet çalışanların haklarını tam olarak geri ödedi mi?

Bende o yıllar çalışan bir öğretmen olarak söz konusu key kesintilerinden nasibini almış bir memur olarak maalesef hak edişlerimin tamamını alamadım. 1987 de görevli olduğum Sivas / Gürün ilçesinde key kesintilerim başladığı halde, tayin nedeni ile Kars, Sakarya, İstanbul ve ilçeleri dail olmak üzere 8 yılda ayrı ayrı 8 bölgede çalıştığım halde bu güne kadar sadece 4 yerdeki kesintilerden bir bölümünü alabildim.

Çalıştığım bölgelere dilekçeler gönderdiğim halde maalesef hak edişlerimin bir bölümünü alabildim. Kalan bölümü ise ne oldu hala öğrenemedim.


Benim gibi çok sayıda mağdur olmuş, hak edişlerini alamamış kalan paraların nereye gittiğini ise bilemeyen çok sayıda mağdur var.

İşte bu haber ile hak edişlerini alamamış mağdur insanların yorumlarını almak istedik. Hakkımız olan alacaklarımız ne oldu? Yazalım ki unutturulmaya çalışılan alacaklarımız yetkililere ulaştırılsan.

ŞİMDİ HABERİN ALTINDAKİ FACEBOOK VE TWİTTER HESAPLARINIZLA YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ. 
Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2013, 09:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER