banner392

Eski Belediye Başkanı H. Ferudun Turan’ın mal varlığına tedbir

Eski Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan’ın “Belediyeyi zarara uğrattığı” gerekçesi ile Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Mal Varlığına tedbir konuldu.

Eski Belediye Başkanı H. Ferudun Turan’ın mal varlığına tedbir
Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada iddiaya göre 2008 yılında Sahte Mucit olarak haberlere konu olan Kubilay Barlas’ı sahte diploma ile işe alarak mühendis statüsünde çalıştırdığı Barlas’ın “Az enerji ile çok daha yüksek enerji üreteceğini” söylediği projesine destek veren Zamanın Ak Partili belediye başkanı H. Ferudun Turan belediye kasasından 650 bin TL harcama yaptı. Kubilay Barlas’ın diplomasının sahte olduğu, projenin de hayal olduğu ortaya çıkınca başkan hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.
Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde süren davada Hikmet Ferudun Turan, sahte diplomalı kişiyi işe alarak kamuyu zarara uğrattığı gerekçesi ile “Nitelikli Dolandırıcılık suçuna katılmak ve görevi kötüye kullanmak” suçlarından yargılanıyor.

BİR DAVA DA BELEDİYEDEN

Pamukova Belediyesi Ferudun Turan aleyhine “Belediyeyi zarar uğrattığı” gerekçesi ile Pamukova Asliye Hukuk Mahkemesinde ayrıca 400 bin liralık bir tazminat davası daha açtı. Mahkeme açılan tazminat davasının rakamının yüksek olmasından dolayı Zamanın Ak Partili Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan’ın Mal Varlığına tedbiri karar çıkardı. Pamukova Belediyesince açılan dava sonuçlanıncaya kadar Ferudun Turan’ın tüm mal varlıklarında tedbir kararı devam edecek.
 
Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2012, 00:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
burhan Salih
burhan Salih - 12 yıl Önce

bu dunya etme bulma dunyası kimsenin ahı kimsede kalmaz fakir 100 liraya 4 yıl yatar 4 tirilyon alanlar ne olur onuda siz karar verin gerci yuce mahkeme kararı verir allahın izniyle

p.oava
p.oava - 12 yıl Önce

ferudun bırdaha degıl baskan muhtar olsun adımı degısırım bu pamukovada

Az bile
Az bile - 12 yıl Önce

küçük bir kasabada 650 bin gißi ßir rakam oynuyorsa bu kalee alınırr az bile yapmışlar son 1 milyon luk tazminat açsalardı keşke..

pamukovalı
pamukovalı - 12 yıl Önce

Selahattin bey helal olsun size.arkanızdayım...bir gün gerçekler ortaya çıkıcak ama geç olacak !

a.tokaç
a.tokaç - 12 yıl Önce

çırak cevap vermeye dahi değmezsin çünkü at gözlüğü takmışsın.

pamukovalı
pamukovalı - 12 yıl Önce

Çırak bir türlü usta olamadın, usta ol gel sözünü söyle,sallama....

elif kara
elif kara - 12 yıl Önce

hakkını yıyorlar feridun turan geleceğin belediye başkanıdır!!!

liseli
liseli - 12 yıl Önce

hakkını yıyorlar gelecegın beledıye baskanı ferıdun turan dır.!!!!


SIRADAKİ HABER