banner392

Trafiğe uygun olmayan motorsiklet denetimleri arttırıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda yaptığı denetimlerde trafik kurallarına uygun olmayan motorsikletleri ise topladı.

Trafiğe uygun olmayan motorsiklet denetimleri arttırıldı.
Polis ekipleri ilçe girişinde yaptıkları denetimlerde ehliyetsiz sürücüleri tespit ederken, çok sayıda da plakasız ve trafik kuralarına uymayan motorsikleti  parka çekti.
Yetkililer “Ruhsatlarında motorlu bisiklet yazan sürücülerin A1, motorsiklet yazanların ise A2 sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir. Bu kanuna uymayanlara yasanın öngördüğü trafik cezaları yazılmaktadır.” Dediler.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2012, 00:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bahadır
Bahadır - 12 yıl Önce

Yetkililerden Lise nin Ders giriş- çıkış saatlerinde bu caddede daha cok görünmesini bir cadde sakini olarak istiyoruz.Ders giriş çıkış anlarında bütün serseriler burda ögrencılere laf atıyolar.motorsikletler kanuna aykırı tam gaz hareket yapıyolar.küfürlü küfürlü konusarak bağırarak yoldan gecenleri taciz eder gibi tavırlar sergılıyorlar.O yüzden bu caddeye biraz ilgi gösterılırse memnun oluruz..
saygılarımla

Oquzhan AKAR
Oquzhan AKAR - 12 yıl Önce

Bunlardan Çok Yakalanması gereken abart egsoz takdırıp lisenin önünde bağırtan çocuklardır. Öğrenim görenleri rahatsız eden serserilerdir. Motorla Ön Kaldırıp, Lisenin Önünde kızları taciz eden serserilerdir.

mustafa
mustafa - 12 yıl Önce

bu denetimler her zaman yapılmalı göstermelik değil polisi bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum. birde çeza kesilen veya motoru bağlanan kişilere siyasilerin arka çıkmamamsını özellikle istiyorum. herkes kurallara uymak zorunda.

atakmurat
atakmurat - 12 yıl Önce

denetimler arttırılmalı herkezin altında bir motor sağdan soldan çalışıyorlar acil önlem alınmalı

SIRADAKİ HABER