banner392

Saadet Pamukova’da “Ahmet Şen” dedi

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım, 30 Mart 2014’te yapılacak belediye seçimlerine en iyi adayları tespit ederek hazırlandıklarını kaydederek, Ahmet Şen'in Pamukova adayı olduğunu açıkladı.

Saadet Pamukova’da “Ahmet Şen” dedi

Pamukova ilçesine en iyi hizmeti verecek ilçenin sevilen esnaflarından Ahmet Şen ile seçimlere gireceklerini bildiren İl Başkanı Eyüp Yıldırım:

“Ak Parti geçen yerel seçimlerde kazanamadığı Pamukova Belediyesi’ni, bu seçimde MHP’den transfer ettiği mevcut belediye başkanı ile kazanmayı garantilemek istiyor.” diyen Eyüp Yıldırım, bu transferin Pamukova’da AK Parti’nin çırpınışına çare olamayacağını belirtti. 
Pamukova’ya en iyi hizmeti Ahmet Şen ile Saadet Partisi’nin verebileceğini açıklayan İl Başkanı Yıldırım, “16 ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday tespiti çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Geçmişte olduğu gibi Milli Görüş belediyeciliğinin efsane hizmetlerini tüm Sakaryalılara hatırlatacağız. Taraklı ve Kocaali ilçelerinden sonra Pamukova’da da sevilen sima ve ilçenin sorunlarında her zaman ön plana çıkan adayımız Ahmet Şen ile bu yarışın içinde olacağız. İnşallah, Saadet Partisi Ahmet Şen ile belediyeyi kazanacak ve birinci parti olacaktır. Ak Parti’nin gerçeği yansıtmayan hayali seçim anketlerine rağmen Saadet tüm ilçelerde iddialı bir partidir.” diye konuştu. 

Ahmet Şen’de adaylığını açıklayan İl Başkanı ve Milli Görüş camiasına teşekkür etti ve en iyi seçim zaferiyle belediye başkanlığını kazanacaklarını söyledi.  

 

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2018, 13:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
TEVFİK COŞKUN
TEVFİK COŞKUN - 11 yıl Önce

yolun açik olsun allah yardimcin olsun

pamukovalı
pamukovalı - 11 yıl Önce

hayırlı olsun ahmet bey oyumuz sanadır

eee
eee - 11 yıl Önce

nasıl olacak bu iş oğlu belediyede çalışıyor:))

SIRADAKİ HABER