banner392

Zaferin 91. Yıl Dönümü Kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, tüm yurt genelinde olduğu gibi Pamukova’ da da kutlandı.

Zaferin 91. Yıl Dönümü Kutlandı.

Pamukova da düzenlenen törene Kaymakam Tuncay Dursun, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mutlu Artan, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Pamukova Jandarma Bölük Komutanı Mustafa Ceylan, Pamukova İlçe Emniyet Müdürü Aydın Ertürk, Pamukova Milli Eğitim Müdürü Halil Ceylan, Pamukova Ak Parti İlçe Başkanı Gürsel Işık, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Şen ve Ali Hıra, MHP İlçe Başkanı Orhan Sezer, DP İlçe Başkanı Ahmet Bilaloğlu, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91. Yıl dönümü kutlamaları Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı, Türk milletinin son bin yıllık tarihinde Ağustos ayının ayrı bir anlam taşıdığı vurgulandı.

Törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mutlu Artan yaptı. Artan, "Türk ulusu, 30 Ağustos Zaferi’yle varlığına ve bölünmez bütünlüğüne göz dikenlere en ağır darbeyi indirmiş, gerçekleştirdiği kurtuluş savaşıyla başka uluslara da yol göstermiş, özverisi, birlik ve dayanışma anlayışıyla dünyada saygınlık kazanmıştır." dedi.

Az sayıda vatandaşın izlediği tören Garnizon Komutanlığına bağlı askerlerin tören geçiti ile sona erdi.


 
Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2013, 02:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER