banner392

Kopan ceryan telleri vatandaşların üzerine düştü.

Ankara caddesinde saat 15:00 suları aniden kopan elektik telleri caddeden geçen vatandaşların üzerine düştü. Tellerin kopmasından sonra ceryanın otomatik şekilde kesilmesi olabilecek bir kazayı önledi.

Kopan ceryan telleri vatandaşların üzerine düştü.

Pamukova’nın en işlek caddelerinden olan Ankara Caddesi üzerinde yer üstünden giden elektrik telleri kalabalıkların geçtiği anda Orta Caminin yanından Özpaş market önüne kadar aniden koptu ve yere düştü. Yere düşen 4 lü kalın kablonun kopmasından sonra ateş çıktığını gören çevreden geçenler kendilerini korumak için dükkan içlerine saklandılar. Tellerin yere düşmesinden sonra ise devre otomatik olarak kapandığı için herhangi bir kaza olmadı.

Tellerin kopmasından sonra olay yerine gelen emniyet alanı koruma altına aldı. Arızaya bildirilen tel kopma olayından sonra gelen Sedaş yetkilileri kopan telleri kısa sürede bağladılar.


Yetkililer tellerin kopma nedenini havaların sıcak olması nedeni ile aşırı şekilde klima kullanımının sebep olduğunu söylediler. Vatandaşlar ise ceryanın artık yer altına alınma zamanı geldiğini. Bir an önce telleri yer altına alması için yetkilileri uyardılar.  
Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2013, 10:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Enişte
Enişte - 11 yıl Önce

yazıklar olsun,,,,yerleşim alanı olarak elektrik kablolarının yer altına alınması müsait olan pamukova ilçesi, bir göynük ilçesi kadar olamadı.tebrik ediyorum, göynük bölgesi elektrik dağıtım şirketini,okadar yokuş ve yerleşimi dik yamaçlar üzerinde olan alanın tüm elektrk hatlarını yer altına almışlar,,,galiba bizimkilere zor geliyor düz yerleşim alanlarında çalışmak..bu kış ağaçların uzantısı olan dallar kabloları spark yaptırır,elektrık telleri üzerinden gecen çay sipariş iletişim kabloları spark yaptırır bizimkiler kopan kabloları devamlı tamir ederler bu sene...eleştiri̇ yapmiyorum,gördüğüm gercekleri̇ yaziyorum,

saygilarimla,,,,,

enişte....

SIRADAKİ HABER