banner392

Kıranlar acıyı ve mutluluğu aynı günde yaşadılar

Sabahattin, Ali, Zeki ve Alaattin Kıran’ların babaları Hüseyin Kıran (97 yaşında) vefat ettiği gün, torununun kızı Betül ün düğün günü olması Kıran ailesine hem acı hem de mutluluğu aynı günde yaşattı.

Kıranlar acıyı ve mutluluğu aynı günde yaşadılar

Dün gece Betül Kıran ile İlhami Çanak aylar önce evlilik hazırlıklarını yaptıkları ve gecede kına yakıldığı saatlerde evin en büyüğü olan Hüseyin Kıran’ın vefat etmesi iki ailede de üzüntüye neden oldu.

Aile büyüklerinin acı haberden sonra bir araya gelerek Önce vefat eden babalarına son görevlerini yapıp sonra da evlenecek gençler içinde gerekli törenin yapılması yönünde karar verdiler. Kıranlar ve Çanak aileleri aynı gün hem acı, hem de mutluluğu bir anda yaşadılar.   

Öğle namazına müteakip Dörtyol Camiinde ebediyete intikal eden Hüseyin Kıran’ın cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildikten sonra, Torunları olan Betül ile İlhami Çanak’ın düğünleri yapıldı.

Cenaze töreni için gelen Kıranların akrabaları, dostları ve tanıdıkları önce cenaze törenine sonra da evlenen gençlerin törenine katıldılar.


Pamukovahaber.com olarak Kıran ailesine sabır Merhum a Allahtan rahmet diler. Evlenen gençlere de ömür boyu mutluluklar dileriz. 


Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2013, 10:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
m. bulut
m. bulut - 11 yıl Önce

allah sabırlık versin kıran ailesine evlenen kardeşlerimizede bir ömür mutluluklar dilerim recai abi başın sağolsun ayrcada geçmiş olsun

SIRADAKİ HABER