banner392

MHP Pamukova ya çıkarma yaptı

MHP Genel Başkanı Tuncay Toskay başta olmak üzere, Sakaray Milletvekili Münir Kutluata, Tekirdağ Milletvekili Kemalletin Nalcı, MYK Üyesi Kadir Boy, Milletveki aday adayı Enver Toçoğlu ve kalabalık bir heyet Pamukova’yı ziyaret ettiler.

MHP Pamukova ya çıkarma yaptı
Sakarya İlçelerine yaklaşan genel seçim beyanı bilgilendirme gezileri kapsamında Pamukova ya gelen MHP liler önce İlçe Başkanlığına ziyaret ettiler. Daha sonra Belediye başkanını ziyaret ettiler. Belediyeyi ziyaret eden Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, Enver Toçoğlu ve il yönetim kurulu üyeleri başkandan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldılar.
 
Başkan Cevat Keser konuklarını kapıda karşıladı. Konuklarına belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Keser 45 dakikalık görüşmenin bir kısmını basına kapalı yaptı.
Belediye başkanı ile görüşmelerinden sonra Tekirdağ Milletvekili Nalcı ve Toçoğlu Belediye çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet ettiler.
 
Vatandaşları dinleyen MHP’liler daha sonra Pamukova çarşı esnafını tek tek gezdiler. Esnaflarla sıcak bir diyalog içinde geçen sohbetlerde ilginç görüntüler de oldu. Bir ara çarşı da pazarcılık yapan bir yaşlı teyzeden iki kilo havuç alan Milletvekili Kemalettin Nalcı pazarcı teyzeden iki kilo havuç aldı. Havuç almasının nedenini ise espri yaptı. “Meyve saatim geldi onun için aldım” dedi.
 
Esnaf gezisinden sonra parti binasına çıkıldı.
Akşam saatlerinde Alifuatpaşa dan gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Tuncay Toskay, Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, MHP-MYK üyesi Kadir Boy, Eski il başkanı ve milletvekili aday adayı Mehmet Erdoğan, İl yönetiminden Gökhan Taşdeviren ve ilden yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Pamukova İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ülkü Ocakları MHP İlçe binasında bir araya geldiler.
 
Bir süre partililer ve vatandaşlarla sohbet eden MHP’liler daha sonra Pamukova dan ayrıldılar.
 
NOT: 1- MHP Milletvekillerinin belediye ziyareti ve belediye başkanı ile görüşmeleri haberi (video olarak)
2-Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı’nın Park kahvesindeki vatandaşlarla sohbeti (video haber olarak)
3-Enver Toçoğlu nun Bugünkü sağlık politikaları üzerine konuşmaları (video haber olarak) yayınlanacaktır.
Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2011, 03:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
p.ovalı
p.ovalı - 13 yıl Önce

Yorum a izin vermemiz için. lütfen adınızı soyadınızı, mail adresinizi doğru yazmanız gerekiyor. Aksı taktirde. Site kurallarına uymayan yorumlara izin verilmez.
(Admin)

SIRADAKİ HABER