banner392

Yılmaz Arslan Arjantin’e gidiyor

Pamukovahaber.com Sitemiz köşe yazarı ve Öğretmenevi Müdürü Yılmaz Arslan 10 Mart 2011 tarihinde SHOV TV de yayınlanacak olan Wipeout yarışması için Arjantin'e gidiyor.

Yılmaz Arslan Arjantin’e gidiyor

Arjantin'de yarışmanın çekimleri bir hafta sürecek, finale kalması durumunda yarışma 10 gün sürecek. SHOV TV de ilgiyle izlenen Wipeout yarışmasını Asuman Krause sunuyor. Yarışma Türk- Yunan yarışmacılar arasında yapılacak. Kıran kırana bir yarışma olacak.
Öğretmenevi müdürü Yılmaz Arslan kendisinin bu yarışmaya müracaat etmediğini 5 Kasım 2011 tarihinde katıldığı CANLI PARA programında göstermiş olduğu performansa göre çağırdıklarını ve bu programda da elinden geldiği çabayı göstereceğini söyledi.
Ayrıca Yılmaz Arslan'ın Canlı Para programında okuduğu şiir Avrupa müzik tarafından şarkı sözü olması için değerlendirmeye alındı.
Yarışmacımız Yılmaz Arslan'a Wipeout yarışmasında başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2022, 00:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
meryem güneş
meryem güneş - 13 yıl Önce

hocam başarılar diliyorumm..dualarmz sznleee..

Yılmaz ARSLAN
Yılmaz ARSLAN - 13 yıl Önce

Teşekkür ederim Naci Bey.Siz bu gururu güzel Pamukovamıza defalarca yaşattınız ve de yaşatıyorsunuz.Ben de güzel Pamukovamıza bir katkıda bulunabilirsem kendimi mutlu ad ederim.

Yılmaz ARSLAN
Yılmaz ARSLAN - 13 yıl Önce

Teşekkür ederim Sayın Recep Bey beni onurlandırdınız.Yorumunuzdaki her bir kelime benim için çok önemli.Saygılarımla...

Recep KILIÇASLAN
Recep KILIÇASLAN - 13 yıl Önce

Sayın Yılmaz Müdürüm, başaracağınızı biliyorum.Azimli ve çalışkan bir kişiliğiniz var.Dayanıklı ve azimli olduğunuz sürece başaramayacağınız bir neden yok.
Başarılar diliyorum.

Yılmaz ARSLAN
Yılmaz ARSLAN - 13 yıl Önce

Teşekkür ederim Behiye Hanım.Yorumunuz beni mutlu etti ve onurlandırdı.Siz ve Ercüment Bey benim için değerlisiniz.SHOV TV' ye de teşekkür ederim ve bundan böyle başka yarışmalara da çağıracaklarını söylediler.Saygılarımla...

NACİ İHİYAR
NACİ İHİYAR - 13 yıl Önce

PAMUKOVA İKİZLER KİCKBOKS SPOR KULÜB BASKANI NACİ İHYAR DEYERLİ HOCAM PAMUKOVANIN ADINI EN İYİ SEKLİNDE TEMSİL EDECEGİNİ İNANIYORUZ DEYERLİ HOCAM YILMAZ ARSLAN ARJANTİNDE PAMUKOVA GURURU OLARAK YARIŞACAK

Behire Cirit
Behire Cirit - 13 yıl Önce

Yılmaz bey size başarılar diliyorum.çok değerli bir kişisiniz ailemiz için.dualarımız sizinle olacak her zamanki gibi.Shov tv yede tşk ediyorum performansınızı göz ardı etmediği için.Ama performansınız gözardı edilecek gibi değildi.saygılar......

Yılmaz ARSLAN
Yılmaz ARSLAN - 13 yıl Önce

Teşekkür ederim Turan Bey Yorumunuz beni mutlu etti iyi temennileriniz benim için bir moral oldu, saolun iyi ki varsınız...


SIRADAKİ HABER