banner392

Keser: “Olmaz denilen, Hayal denilen, Palavra denileni gerçekleştirdik” dedi

Pamukova Doğalgaz “Altın Kaynak” töreninde konuşan Cevat Keser “Malumunuz, Birçok kimse hayal edemiyordu. Birçok kimse palavra diyordu. Birçok kimse yalan diyordu. Ama gördünüz ki Cenabı Allaha şükürler olsun bugün hep beraber doğalgazın altın kaynak töreninde buluştuk” dedi.

Keser sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sizlerinde malumunuz İstanbul tarih boyunca 28 kez kuşatılmış ama fethedilememiş Ama cenabı Allah nasip etmemiş. Önce Allahü Teala  nasip edecek. Sonra 21 yaşında bir padişah geliyor kendisine cennet mekan olsun. Sultan Mehmet Hazretleri İstanbul’u kuşatıyor ve fethediyor. Tabi Cenabı Allah önce nasip edecek. İte bizde Cenabı Allahın izniyle siz Pamukova lı hemşerilerimizin. Vatandaşlarımızın desteğiyle, hayır duasıyla yola çıktık ve hizmet etmeye söz verdik. Bir hizmet etmenin sözlerinin vermiş olduğu karşılığını da sizlere bir bir vermeye çalışıyoruz.
Bu hizmetleri almamızda başta sayın başbakanımıza teşekkür ediyorum. Sayın bölge milletvekilimiz olan Şaban Dişli beye de teşekkür ediyorum. Diğer milletvekili arkadaşlarımı yanlış anlamasın, onlara da gitsek onlarında geri çevirmeyeceğini biliyorum. Ancak ben sayın Şaban Dişli bey bölgemizin milletvekili olduğu için, geçmişte rahmetlik babasıyla, amcasıyla siyaset yaptık, amcası AP ilçe başkanıydı. Bende Pamukova’dan Adalet Partisi delegesiydim.
Onun için birazda ailevi yakınlığımızdan dolayı onu rahatsız ediyorum. Sağ olsunlar Varolsunlar, gece arıyorum. Gündüz arıyorum. Telefonlarımıza çıkıyor. Ankara’ya gittiğimizde önümüze düşüyor. Hizmetlerimizi görüyoruz.
Yapmıyorsa yapmıyor derim.
Bu meydanda yapmıyor dedim.
O cesareti de gösteririm. Sizler beni biliyorsunuz. Doğru mu?
(Kalabalıklardan ses geliyor. Pamukova sizinle gurur duyuyor)
  
‘SON HAFTALARDA GÜNDEM CEVAT KESER’
Biz bir faniyiz, bugün varız, yarın yokuz. Hangi mevki makam olursan ol, servetin ne olursa olsun, bir gün ölümü tadacağız. Musallat taşına koyacaklar. Orda imam diyecek ki! Cemaat bu meftayı nasıl bilirsiniz?
Arkamızdan hayır dua almak için, yaptınsa hizmet, iyi bilirim diyecek. Herkesin yüzde yüz demesi önemli değil, çoğunluğun demesi önemli. Bizde ilçemize, köylerimize, beldemize hizmet almak için iki tane konum vardır. Muhtar ve belediye başkanının partisi olmaz. Neticede hizmet almak için bu ülkenin seçilmiş başbakanına. Bu ülkenin seçilmiş bakanının elini de öperim. Ayağını da öperim. Boynuna da sarılırım. Bu ülkenin başbakanıyla bir araya gelmekten onur duyarım. Şeref duyarım. Bakanınla konuşmaktan onur duyarım, şeref duyarım.
 
BU ADRESİN NEREYE GİTİĞİNİ HERKES İYİ BİLİR.
Ben üçüncü dönem Cenabı Allahın izniyle, sizlerin oyuyla geldim. Bu zamandan sonra kimsenin güdümünde olmam.
Benim ilçeme hizmetse, Benim köylerime hizmetse, benim halkıma hizmetse GERİSİ ANGARYA. Her şey Pamukova için, her şey köylerim için, her şey vatandaşım için, her şey sizler için. Doğru mu?
Netice itibariyle Sağ olsun başbakanımdan.
Türlü vesilelerle dört sefer kısa veya uzun bir araya geldik. Dört seferin iki defasında mektup verdim. İlçemin sorunlarıyla ilgili, bunlardan yavaş yavaş hizmetler yerine geliyor. Geçen ulaştırma bakanımız geldi. İlçemizin beldemizin sorunları vardı onlara da mektup verdik onlarda halletti. Hizmet verenden Allah razı olsun.
Sayın başbakanımdan Allah razı olsun. Bakanımızdan Allah razı olsun. Enerji bakanımızdan da Allah razı olsun. Sağ olsunlar, buraya geldiler zahmet buyurdular…..
 
HABERİN DEVAMI İÇİN ALTTAKİ VİDEOYU  İZLEYEBİLİRSİNİZ.
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2011, 02:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
nevzat görenli
nevzat görenli - 13 yıl Önce

başkanım p.ovamıza hayırlı olsun

son_romantik
son_romantik - 13 yıl Önce

Yorum a izin vermemiz için. lütfen adınızı soyadınızı, mail adresinizi doğru yazmanız gerekiyor. Aksı taktirde. Site kurallarına uymayan yorumlara izin verilmez.
(Admin)

p.ovalı
p.ovalı - 13 yıl Önce

Yorum a izin vermemiz için. lütfen adınızı soyadınızı, mail adresinizi doğru yazmanız gerekiyor. Aksı taktirde. Site kurallarına uymayan yorumlara izin verilmez.
(Admin)

SIRADAKİ HABER