banner392

CHP Aday Adayları’nın Pamukova çıkarmasında ilginç kareler

Pamukova’ya günübirlik ziyaret de bulunan CHP Sakarya Milletvekili aday adayları çarşı esnafını gezerdiler. Gezide objektifimize takılanları sizlerle paylaşıyoruz.

CHP Aday Adayları’nın Pamukova çıkarmasında ilginç kareler
Pamukova’ya günübirlik ziyaret de bulunan CHP Sakarya Milletvekili aday adayları çarşı esnafını gezerdiler. Gezide objektifimize takılanları sizlerle paylaşıyoruz.

Sakarya İl Başkanı Yaşar Erdem ile birlikte gelen aday adayları CHP İlçe binasında toplandılar. Pamukova İlçe başkanı Ali Teke adaylarla birlikte kısa bir toplantı yaptı. İl Başkanı ise adayları tanıttı.
 
Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur. Günlük yazılarından dolayı çoğu kimse tarafından tanınan bir aday,
 
Ecevit Keleş ise CHP nin renkli adaylarından genç dinamik hareketli biri, Jeoloji mühendisi olan Keleş basında sık sık yer almakta.
 
Ayça Taşken: CHP Kadın Kolları başkanlığı yaptı. Ayça hanım Pamukova gezisinde Yaşlı bir amcanın elini öptü CHP’nin iktidar olduğunda Sosyal Yardım projesi ile yaşlılarına sahip çıkacağını söyledi.


 
Ümit Usal ise CHP nin yıllardır Sakarya il yönetiminde bulunmuş ve Sosyal Demokrasiye kendini adamış adaylarından, İnsan ilişkileri Pamukova esnaf ziyaretinde ön plana çıktı.
 
Melek Gürevin: Pamukova’lı Eczacı. İnsani ilişkileri çok sıcak bir aday adayı. Pamukova gezisinde Melek hanım’ın gülen yüzünü hep ön plandaydı. Ziyaret için dükkanlardan adım attığı an bütün esnaflar “Hoş geldin abla” diye karşılıyorlardı.
 
Cahit Yalçın Türker: Kendisi hukukçu, hayatının bir bölümünde eğitimcilik. Okul müdürlüğü görevlerinden bulunduktan sonra Sakarya da halen avukatlık görevi yürütüyor. Pamukova gezisinde tam puan alan aday adaylarından bir tanesi de Cahit Yalçın Türker’di.
 
Adem Kamışoğlu: 1961 Sakarya doğumlu İTU (İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu) Uzun yıllardır siyasetin içinde. Sakarya İnşaat Sektörü içinde plan proje işleri ile uğraşıyor.
 
Aydoğan Sezer: Daha önce CHP İl başkanlığı da yapan Aydoğan Sezer hukukçu Sakarya barosu avukatlarından Sezerin basında sıkça söylediği sözlerden bir cümlesi şöyle: “Çalışanlarına köle muamelesi yapan iş adamlarının karşısında olacağız. Kamuda ve özelde taşeronlaştırmayı kaldıracağız.”


 
CHP aday adaylarından Cem Hatunoğlu Pamukova ya gelmedi. Ancak Hatunoğlu da emekli Albay renkli kişiliğe ve tam bir politikacı birikime sahip olduğunu bilmeyen yok.
 
CHP Sakarya Milletvekili aday adaylığı için 17 aday başvuru yaptı. Adayların kesin adaylıkları 11 Nisanda belli olacak.
Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2011, 02:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER