banner392

Emniyet ten Özdemir İnşaat A.Ş ye teşekkür plaketi

Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğünün bahçe ve çevre düzenlemesi, asfaltlanmasını yapan Özdemirler İnşaat A.Ş firmasına Emniyet müdürü Yüksel Usta teşekkür plaketi verdi.

Emniyet ten Özdemir İnşaat A.Ş ye teşekkür plaketi
Şirket adına plaketi firma şantiye şefi Hakan Acunsal aldı. Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen plaket verme törenine emniyette görevli polisler de katıldılar. İlçe Emniyet müdürü Yüksel Usta firmanın yaptığı katkıdan dolayı Hakan Acunsal’a teşekkür etti.
Usta: “İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçe ve çevresi atıl durumdaydı. Teleplerimize Özdemirler İnşaat firmasının şantiye şefi ve yetkilileri olumlu yaklaştılar ve bahçenin düzenlenmesi. Peyzajı. Bordürlerin döşenmesi, parke ve çevresinin asfaltlanmasını üzerlerine aldılar. Maddi olarak büyük harcama yaptılar, Pamukova’ya yakışır bir yapı ortaya çıktı. Sonuçta burası Pamukova lılarındır. Bizler geçici görevlileriz, hizmetler kalıcıdır” dedi.
Plaketi alan Şantiye Şefi Hakan Acunsal ise Pamukova’da kaldıkları süre içinde birçok kurum ve kuruluşların eksik olan yolları ve asfaltlama çalışmalarını yaptıklarını söyledi.
Acunsal:
“Emniyet Müdürlüğünün bahçe ve çevre düzenlemesi de bunlardan biridir. İlçe Emniyet Müdürümüzün talep ve isteğini şirket yetkililerimiz olumlu buldular bizde ekip olarak elimizden geleni yaptık. Öncelikle Emniyet müdürümüze ben teşekkür ediyorum. Çünkü hizmet için oda çok uğraş verdi” dedi.
Pamukova da Devlet Hastanesinin bahçesi ve çevre yolu asfaltlanması, Meslek Yüksek Okulunun çevresinin asfaltlanması, Mühimmat Bölüğü’nün eğitim alanının asfaltlanması, Elbirlik İlk Öğretim Okulu bahçesinin düzeni, basket ve voleybol sahasının düzeni ve betonlanması yapılan işlerden bazıları.
Kaymakamlık başta olmak üzere, birçok kurum ve kuruluş Özdemirler İnşaat A.Ş firmasına teşekkür plaketi verdiler.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2011, 02:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER