banner392

Polis gecesinde polisler ve aileleri eğlendiler.

Polis Teşkilatının 166. Kurluş günü nedeni ile Pamukova Kültür Merkezinde gece düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen gecede polisler ve aileleri gönüllerince eğlendiler.

Polis gecesinde polisler ve aileleri eğlendiler.
Pamukova Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen müzikli gecede Çakır Muhammet sahne aldı. Gecenin müzik gurubu ise Ercan Pervaneli ve arkadaşlarının kurmuş olduğu “Grup Mavi’ydi”
Geceye Pamukova Cumhuriyet Savcısı Şükrü Durmuş, Garnizon komuta Binbaşı Erkan Arıcı, Pamukova Askerlik Şübe başkanı Üsteğmen Mustafa Sarıkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz, muhtarlar, sivil toplum orgütleri yöneticileri, Pamukova Anadolu Lisesi Müdürü Farma Ergen, Yenici İlk Öğretim Okulu müdürü Faruk Gökbulut ve bazı muhtarlarda katıldılar.

166. Kuruluş Yılı Pastası kesildi.
Pamukova Polis gecesinde kuruluş yılı pastası İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta, Cumhuriyet Savcısı Şükrü Durmuş ve Garnizon Komutanı Binbaşı Erkan Arıcı ile birlikte kesti.
Konuklara pasta ikramı yapıldıktan sonra Ercan Pervaneli müzik gurubu “Gup Mavi” sahne aldı. Gecenin renkli isimlerinden biri de Yöresel Sanatçı Çakır Muhakmmet di, Çakır gecede söylediği Türkülerle geceye katılanları çoşturdu. Yer yer Kültür Salonu Müzik Ekibi Hüseyin Garip te çaldığı parçalarla geceye renk kattı.

Polisler Gönüllerince eğlendiler.
Polis gecesinde eşleri ile katılan emekli ve çalışan polisler sık sık sahnede aldılar. Çiftetelli, horon oynayan polislere İlçe Emniyet müdürü Yüksel Usta’da eşlik etti.
Güzel geçen gece sonunda salondan ayrılanlar Polis Teşkilatının 166. Kuruluş Yılını İlçe Emniyet Müdürünün sahsında kutladılar.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2011, 15:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER