banner392

Polis Teşkilatımızın 166. kuruluş yıldönümünde

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, 10 Nisan polis haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Polis Teşkilatımızın 166. kuruluş yıldönümünde
Vali Büyük yayınladığı mesajda şunları aktardı;
 
“Vatandaşımızın huzur ve güven içerisinde bulunması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, her türlü zorluğa göğüs geren, hukukun üstünlüğü ilkesi ile adaletli ve tarafsız olarak hizmet eden Polis Teşkilatımızın 166. kuruluş yıldönümünde polisimizin duygu ve heyecanını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Polis Teşkilatımız kanunların kendisine verdiği görevi yerine getirirken gücünü milletten aldığının bilincinde, maddi güçten ziyade genel kabule dayalı, içinde bulunduğu toplumla bütünleşmeye açık bir görev anlayışıyla hareket etmektedir.
Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 166. yılını ve İlimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki bütün amir ve memurlarımızı kutluyorum.

Şehrimizin güvenliği için çalışan polisimize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sakaryalı Vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu vesile ile kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan Emniyet Teşkilatı ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”
 
Sakarya Valisi
Mustafa Büyük
Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2011, 11:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER