banner392

Polise “Vatan Bütündür Satılamaz” tablosu verildi.

Pamukova'da Polis Teşkilatının Kuruluşu gecesinde Emniyete yaptıkları destekten dolayı teşekkür plaketi veren İlçe müdürüne Kamyoncular Kooperatifi başkanından “Vatan Bütündür Satılamaz” tablosu hediye edildi.

Polise “Vatan Bütündür Satılamaz” tablosu verildi.

Kültür Merkezinde düzenlenen polis gecesinde İlçe Emniyet Müdürlüğüne verdikleri destekten dolayı Metin Tesisleri sahibi Cemal Canpolat ile Pamkuova 27 Nolu Kamyoncular ve Taşıyıcılar Kooperatifi başkanı Şaban Özzaime teşekkür plaketi verildi. Özzaim ve Canpolat’ın Pamukova’ya kamera kurulmlasında ekonomik desteklerinden dolayı bu ödüllerin verilidiğini söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta’dan plaketi alan Şaban Özzaim ise elinde getirdiği “Vatan Bütündür Satılamaz” adlı çerçevelenmiş Türkiye tapusunu verdi.

Vatanın bütünlüğü ve devletin bağımsızlığı kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Şaban Özzaim; "Biz Pamukova lı SS 27 Nolu Kamyoncular ve Nakliyeciler Kooperatifi üyeleri olarak yurdumuzu karış karış geziyoruz. Çalışıyoruz. Vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı bizin en önemlidir. 1923 yılında Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti kurduktan sonraki, şu anki sınırlarımızı içine alan Türkiye Cumhuriyeti devletidir. T.C Misak-ı Milli sınırlar içindedir. Bizleri yönetenler bunu iyi bilmeliler. Bağımsızlığı elinden alınmış, toprak bütünlüğü tartışılan bir ülkede özgür va bağımsız yaşanamaz, biz kamyonculer olarak ülkemizde dolaşamayız” dedi. 

Özzaim: Yaptırdıkları bu tabloyu çoğaltıp Pamukova daki diğer kurumlara da dağıtacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018, 20:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
karamaharem
karamaharem - 13 yıl Önce

Göstermelik kağıtcıklarla olmuyo. Oyunu vatanı satmayacak partiye vermekle oluyor vatanseverlik.

selahattin çırak
selahattin çırak - 13 yıl Önce

LAFLE GEMİ YÜRÜMÜYOR BEYLER SATILMAMIŞ NEYİMİZ KALDI
ÜLKENİN SAHİLLERİNE BİR BAKIN KİMLERE PARSELLENDİ
ŞEHİTLERE NE SÖYLENDİĞİNİ SİZDE BİLİRSİNİZ
M.KEMALİN YERİNİ SAİDİ KÜRDİLER ALDI HALA MİSAK-İ MİLLİDEN NASIL SÖZ EDERSİNİZ
KUZEY İRAKTAKİ DEVLET KİM? ULUSALCILAR NERDE?
KOMEDİ OYUNU OYNAMAYALIM BEYLER

SIRADAKİ HABER