banner392

AK Partililer seçim başarılarını kutladılar

Seçim sonuçları açıklandıktan sonra Pamukova Ak Parti ilçe binası önünde toplanan partililer sevinç gösterilerinde bulundular. İlçe başkanı Muhittin Akın, İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Şen partililere yönelik konuşma yaptılar.

Kadın kolları Başkanı Şükran Yıldız ise seçimi zafer olarak nitelendirdi.
Alanda toplanan kalabalıklara hitap etmek için parti binasından inen Akın ve Şen herkesi selamladılar.
Mikrofonla konuşma yapan Akın ve Şen Seçimin Ak Partinin başarısı ile sonuçlandığını söylediler.
İlçe Başkanı Muhittin Akın:
“Demokrasi kazancı için, geleceğimiz için, Çocumlarımızın geleceği için, mutluluğumuz için bayramınız kutlu olsun” dedi.
“CHP lisi de, MHP liside, Saadeti de, Has Partisi de, hepsi bizim partimiz. Hepsine hayırlı olsun. Biz hepsinin devletiyiz. dedi
‘AK PARTİ BAŞARISI 8.5 YILDA ARTARAK DEVAM ETMİŞTİR’
Sizlerin göstermiş olduğu tevecühle, yüzde ellileri aşan sizlerin taktirinizle yükseldik. Pamukovamız da yüzde 60 ların üzerinde bizlere oy vererek Ak Partiyi taçlandırdınız. Bizim omuzlarımıza biraz daha yük bindirdiniz. Ama sizleri mahcup etmeyeceğiz.” Dedi.
İl Genel Miclisi Hüseyin Şen isi konuşmasında yerel basında kendilerine fazla yer verilmediğinden bahsetti.
Şen:
“Yerel basın küçük şeyleri büyüterek yazıyor. Ancak burada görüldüğü gibi AK Partinin büyük başarısı var bunuda görsünler:” dedi.

Kadın kolları başkanı Şüran Yıldız ise Ak Parti teşkilatları nın başarısından söz etti.
Yıldız:
“Ak Parti teşkilatları olarak, bizim farkımız sadece seçim zamanında değil her zaman halkla iç içe olmamızdır. Bunun sonucunu da zaferle kazandık. Biz her zaman halkın içinde halkın derdiyle hemhar olan teşkilatlarız. Bu sebeple zaferi yakaladığımızı düşünüyoruz. Hep yükselen bir ivme kazandığımızı düşünüyoruz. Daha güzel günlerin bizi beklediğini biliyoruz. Demokrasi adına güzel adımlar atıldı. Bunu için mutluyuz.” Dedi.
Konuşmalardan sonra partileler halaylar çektiler. Gece ye yakışır kutlamalardan sonra herkes dağıldı.
Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2011, 11:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
GAZZELİ
GAZZELİ - 13 yıl Önce

SURİYEDE, MISIRDA, TUNUSTA, LİBYADA, IRAKDA, AFGANİSTANDA, PAKİSTANDA ÇEŞİTLİ İSLAM ÜLKELERİNDE KAN VE GÖZYAŞI AKARKEN EY MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM NASIL OLUYORDA OYINDA OYNAŞTASIN SENİN ATALARIN BİR ZAFER KAZANDIĞI ZAMAN TOPLUCA ŞÜKÜR NAMAZI KILARLARDI SEN NEREDEN ÇIKARDIN BU DAVUL ZURNAYI SİZ İDARECİLİĞİ ÇOCUK OYUNCAĞIMI ZANNETTİNİZ EY GAFİLLER ALLAHA HESAP VEREMEZSİNİZ.

pamukovalı
pamukovalı - 13 yıl Önce

HİÇ YAKIŞMAMIŞ SAYIN MUHİTTİN BEY VE SAZ ARKADAŞLARI BEN DUA EDERSİNİZ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM BİZ BU YÜKÜ NASIL KALDIRIRIZ DİYE AMA SİZ OYNAMANIN PEŞİNDESİNİZ ACABA LİDERİMİZDE OYNADIMI DAVULLU ZURNALI

gazzeli
gazzeli - 13 yıl Önce

ÜLKEYİ 8 YILDIR DAVULLA ZURNA İLE İDARE ETTİNİZ BİR DÖNEM DAHA İDARE EDERSİNİZ BU MİLLET DUVUL VE ZURNA SİYASETİNİ TERCİH ETTİ İNŞALLAH PİŞMAN OLMAZLAR.
BU SEÇİMLERİN ÜLKEMİZE VE İSLAM ALEMİNE VE TÜM İNSANLIĞA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM.

SIRADAKİ HABER