banner392

Anadolu Lisesi İngilizce şöleni hala unutulmadı

Pamukova Anadolu Lisesi öğrencilerinin sene sonu gösterimi olarak sundukları İngilizce şöleni Pamukova da en çok kendinden söz ettiren etkinlik oldu.

Anadolu Lisesi İngilizce şöleni hala unutulmadı

Cuma günü 75. Yıl İlk Öğretim Okulu konferans salonunda İngilizce olarak sunulan Cinderella (kül kedisi) adlı oyun ile İngilizce şarkılar seyredenlerden tam not aldı.

Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenleri Zuhal Akdeniz ile Merve Çeşme’nin hazırladıkları oyun ve İngilizce şarkılı gösterilerde 37 öğrenci rol aldı.

Geceye kaymakam, garnizon komutanı, askerlik şubesi başkanı eşleri ile katıldılar. Oyunu seyredenler öğrencileri başarılı bulduklarını söylediler.

Okul müdürü Fatma Ergen etkinlikle öğrencilerin öğrendiklerini göstermek istediklerini söyledi.

Ergen:

“Biz Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizi iyi şekilde yetiştiriyoruz. Sene sonunda da öğrendiklerimizi etkinlik olarak sunuyoruz. Bu senede bu kapsamda okulumuzun İngilizce öğretmenlerimiz Merve Çeşme ile Zuhal Akdeniz in hazırladıkları Cinderella adlı oyun ile İngilizce şarkılar öğrencilerimiz tarafından çok güzel şekilde sunuldu. Velilerimiz ise bu etkinliğe büyük ilgi ve alaka gösterdiler. Bundan dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.

Pamukova Anadolu Lisesi bu sene ikinci dönem mezun verecek.


 

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018, 21:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yahya Şefik AKINCI
Yahya Şefik AKINCI - 13 yıl Önce

Başta Müdüre Fatma Hanım olmak üzere Tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum.

SIRADAKİ HABER