banner392

Ziraaat Odası kendi yerine taşındı

Pamukova Ziraat Odası Çarşı içindeki kiralık yerinden Hamam Sokaktaki yeni satın aldığı yerine taşındı. Eski Pamukova Belediye hamamının yeri olan ve yıkıldıktan sonra eski belediye başkanı tarafından toplu konut alarak yapılan yer Ziraat Odası tarafından satın alınmıştı.

Ziraaat Odası kendi yerine taşındı
Ziraat Odasının yeni yerine taşınması dolayısıyla hayırlı olsuna gelen vatandaşları Başkan Erol Bakar tarafı’ndan yeni yerde ağırlıyor.
Pamukova Ziraat Odası Başkanı Erol Bakar Olağan genel kurul sonunda üyelerine yeni bir yer alma sözü verdiklerini bunuda gerçekleştirdiklerini söylüyor.
Bakar:
“Pamukova Ziraat Odası Olağan kongresinde üyelerimize söz verdik. Kazandığımiz takdir de öncelikle odaya yakışır bir yer alarak hizmetlerimizi daha iyi vereceğimize söz vermiştik. Şimdi ise bunu başardık. Yeni yerimizi satın alarak taşındık. Üyelerimize verdiğimiz sözümüzü yerine getirdik.” Diyor.
Erol Bakar:
“Ziraat Odası çiftçilerimizin işlerini daha iyi yapabilmesi için, gübre getirilmesinden, fidan geritilmeye kadar birçok işlerine yardımcı olacaktır. Üreticimizin ilaç ihtiyaçlarının karşılanması konusuna kadar birçok konuda yardımcı olacaktır. Pamukova da 3100 üyemiz var. Pamukova’nın en kalabalık sivil toplum kuruluşuyuz. Üyelerimiz istedikleri takdirde kendilerine her konurda yardımcı oalacağız.” Dedi.
Başkan yardımcısı Mustafa Balaban ise:

“Yeni yerimiz çiftçinin evidir. Çiftçimiz yerine gelerek her türlü hizmetleri almak için talepte bulunabilir. Bizler onların seçktikleri yöneticileriyiz. Çiftçimizin hizmetinideyiz” dedi.
Balaban Pamukova Ziraat Odasınan giriş kapısına “Burasi Çiftçinin evidir” tabelası asacaklarını da söyledi.
Ziraat Odası Yeni yerinde hizmetlerine devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2011, 01:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yaşar akyüz
yaşar akyüz - 13 yıl Önce

size ve ekibinize yakışır üstadım,hayırlı ve uğurlu olsun,

SIRADAKİ HABER