banner392

Gıdacılar avcılarla birer puana razı oldular

Pamukova Halı Saha futbol turnuvasında Ak-Gıda takımı Avcılar kulübü ile berabere kaldı. Turnuvanın hırçın takımı Akgıda avcıları geçemedi. Maç 2-2 berabere bitti.

Gıdacılar avcılarla birer puana razı oldular
Dün gecenin halı saha turnuvasında ikinci maçı olan Akgıda ile Avcılar Kulübü maçı hızlı başladı. Akgıda takımı oyuncuları turnuvanın en hırçın ve hırslı takımı olarak kendinden söz ettiriyordu. Maçın başlama düdüğü çaldıktan sonra Akgıda maça hırslı ve istekli başladı. Ancak Avcılar 10’ dakikada Nejdet Perk ilk gollerini attı.
Akgıda beklemedikleri anda kalelerinde gördükleri gole karşılık vermek için daha da atak bir oyun sergilemeye başladılar. Avcılar ise Akgıda yı defansa gelmeden durdurmayı başarıyordu. Bir ara Erdal Çoban defansı aştı ayağındaki topu hızla Avcılar kalesine gönderdi 20’ dakika da Kaleci Sercan demir gelen sert şutu önleyemedi ve gelen füze Avcılar kalesinde gol oldu.
Beraberliği yakalayan Akgıda öne geçmek için ne kadar çaba harcadıysa da başarılı olamadı. Avcıların ilk golünü atan 20 numaralı oyuncuları Nejdet Perk ile ikinci gollerini kazandılar.
İlk yarı Avcılar maçı 2-1 önde bitirdiler.
İkinci yarıda uzun süre maç karşılıklı ataklarla golsüz geçti. Bir türlü iki takımda gol atamadı. 43’ dakika da Akgıdanın 10 numaralı oyuncuları Sercan Gencer in attığı golle yeniden beraberliği yakaladı.
Beraberlik için iki takımda anlaştı gibi. Maçın geriye kalan sürelerinde başka gol olmadı. Maçı yöneten Sakarya hakemlerinden Sarcan Başkan durma sürelerine 2 dakika eklemesine rağmen başka gol olmadı.
Akgıda ve Avcılar Kulübü maçında iki takımda ikişer oyuncu değişikliği yaptılar. 25’dakikada Akgıda 5 numaralı oyuncusu Ayhan Taşkın ı oyundan alırken yerine 11 numaralı Ali Çelik oyuna aldı, 33’ dakika da da Avcılar 11 numaralı oyuncuları Hasan Perk in yerine 17 numaralı Kasım Perk i oyuna aldı. Aynı dakika da Akgıda da 9 numaralı oyuncusu Edal Çoker in yerine Okan kutsal ı aldı. Maçın son dakikasında Avcılar Kulüp Başkanları Tamer Şeni oyuna aldı ancak Tamer başkan ın ayağana daha top gelmeden maçın bitiş düdüğü çaldı. Maç Akgıda 2 Avcılar Kulübü 2 olarak bitti.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2011, 13:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER