banner392

Garnizon Esnafa Çarpıldı

Pamukova da devam eden halı saha turnuvası Yükselme gurubunun favori takımı Garnizon Komutanlığı takımı Pamukova Anadolu Esnaf takımı karışısında 5-2 kaybetti.

Garnizon Esnafa Çarpıldı
Kaymakamlık tarafından organize edilen Pamukova Atatürk kupası Halı Saha maçlarının yükselme gurubunun ilk maçında Pamukova Esnaf Odasının çıkardığı iki takımdan biri olan Anadolu Esnaf Karşısında Garnizon takımının eli ayağına dolaştı. Askerlerden oluşan Garnizon takım 10’ dakika da Esnaf odasından 04 numaralı forması ile Hüseyin in gölünü gördü. 11” dakika da Garnizon takımı ise 05 numaralı forması ile İsmet Çetintaş’ın attığı golle karşılık verdi.
Sert ve mücedeleli geçen maçtın 33’. dakikasında Anadolu Esnaf takımının ikinci golü yine 04 numaralı forvet oyuncusu Hüseyin’in ayağından geldi.
Pamukova Çelikler Halı Sahada oynan maçı izlemek için gelen askerlerin tezaaruhatları sonunda 39’ dakikada Garnizon takımı 40. dakika’da 42 numaralı forması ile oynayan Askerlik Şübesi başkanı Üsteğmen Mustafa Sarıkaya mükemmel bir vuruşla garnizon takımın ikinci golünü kaydetti.
Tam beraberlik gölünü attık. Maçı toparlayalım çocuklar diyen Garnizon komutanı Binbaşı Erkan Arıcı’nın sözleri ardından, Anadolu Esnaf takımı 40. Dakikada eski Pamukovaspor teknik adamı Özcan Sevinç in ayağından attığı golle Garnizon takımının moralini bozdu.
45’ dakikada Garnizon oyuna Üsteğmen Mustafa Sarıkaya’nın yerine giren 10 numaralı forması ile Recep Kepik in attığı golle moral bulurken, 4 dakika sonra 49’ dakikada Anadolu Esnaf Takımının 11 numaralı oyuncusu Ahmet İhtiyar tarafından atılan gol ve yine 53. Dakika da Ahmet İhtiyar’ın attığı gol den sonra Garnizon takımı Turnuvanın yükselme gurubu ilk maçını 5-2 kaybetti.
Maçta yer yer sertlikler yaşandı. 61’dakikada Cengiz Halil in hakeme itirası sonucu kırmızı kart gönmesi, Esnaf Odası takımı kalecisi Musa Atmaca nın topu oyuna geç sokması sonucu sarı kart görmesi Anadolu Esnaf takımını galibeyitini etkilemedi. Maçın sonuçunda Garnizon takımı 2-5 maçı kaybetti.
Pamukova halı saha turnuvası maçlarını yöneten Sakarya hakemlerinden Yasın Sargın’ın bir gün önce kaza geçirmesi ve yerine Sakarya hakemlerinden olan ve Yasin hoca’nın yerine getirilen Sercan başkan yönetti. Yasin hoca ise maçı kenardan seyretti.
Maçı 2 dakika uzatan hakeme bile zaman zaman itirazlar geldi. Ancak maçın sonucu değişmedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2011, 13:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet Yavuz
Mehmet Yavuz - 13 yıl Önce

aaa@hotmail.com 78.183.142. ..... (son numaralarını gizlediğimiz) sözde okuyucu. Bar daha benzer yorum bahanesiyle. kullandığın cümleleri sanırım bir süzgecinden geçirirerek yazarsın. Benzer Ip ile bir daha benzer yorum yazarsan bilki gerekli yanıtını mutlaka alacaksın. Haber de kelime hatası olabilir. Eksik kelime olabilir. Bu durumu gören yorumcularımızdan öncelikle beyefendi, yada hanımefendiye yakışır uyarı yazısı gerekir. Bu da bizim hatırlatmamız olsun.
ADMİN

SIRADAKİ HABER