banner392

Ak Parti + Cevat Keser sevenleri iftarda alanları doldurdular

Pamukova da Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Pamukova Belediyesinin birlikte düzenlediği iftarda 7 bin dolayında vatandaş açık alanda birlikte iftar açtılar.

Ak Parti + Cevat Keser sevenleri iftarda alanları doldurdular

Büyükşehir belediyesinin katkıları ile yapılan iftar yemeğine Pamukova Belediye başkanı ve çalışanları öyle bir organize yaptılar ki, Pamukova tarihinde ilk defa açık alanda böylesine kalabalık bir kitleyi bir arada görebildi..

Sakarya’nın değişik ilçelerinde yapılan iftar programlarına göre Pamukova da ki programın daha canlı geçmesini ise Ak Partiye yeni katılan MHP den ayrıldıktan sonra bir süre bağımsız kalan Cevat Keser faktörüne de bağlayanlar oldu.

Keser severlerinin Ak Partiye geçtikten sonra kırılacağını düşünenler bu iftar da toplanan kalabalıkları görünce yanıldıklarını anlayacaklar. Pamukova da Doğru Yol Partisinden, Genç Partiden, son olarak ta MHP den belediye başkanı seçilen Cevat Keser’in eski partilileri dail, MHP den olmak üzere partili partisiz bir çok seveni iftar sofralarının en başında eş ve çocukları ile Atatürk Büstü önünden Anadolu Lisesi önün kadar olan alana sığmadılar, Belediye tarafından alanlara bırakılan 6500 sandalye dışında 75. Yıl İlköğretim Okulu bahçesi ve Sağlık Ocağı karşındaki sokakta doldu.  

Ak Partinin seçmenleri ile Cevat Keser in Ak Partiye katıldıktan sonra bir araya gelen severlerinin 7 bin dolayında olduğu tahmin ediliyor.

İftardan önce Pamukova ya gelen Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Ak Parti İlçe Başkanı Gürsel Işık, Ak Parti İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Şen, Ali Hıra ile birlikte iftar masalarını tek tek gezerek katılanlara “Hoş Geldiniz” dediler.

Pamukova da sabah erken saatlerde başlayan hazırlık iftar açılana kadar devam etti. Ankara Caddesinin Otobüs durakları karşısındaki cadde gün boyu trafiğe kapatıldı. Çok sayıda yemek dağıtım hizmeti veren personelle yapılan hizmette sınır yoktu. Açık büfe gibi isteyenler artı yemek ve içek alabildiler. Evlere dahi yemek götürenler oldu.

İftardan sonra Belediyeye gelerek akşam namazını kıldıktan sonra Başkan Cevat Keserin in çayını için Zeki Toçoğlu başkana teşekkür etti. Kısa sohbette özellikle Pamukova da Hızlı Trenin duracak olmasından da bahsedildi. Toçoğlu Pamukova da hizli tren istasyonunu olmasının ilçeye kazanç getireceğini söyledi.

Gece sahur programı için Ankara da olacağı söylenen Toçoğlu Teravi namazına kalmadan ilçeden ayrıldı. 

ALTTAKİ VİDEODAN İFTARA KATILANLARI İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2013, 23:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
e.mandak
e.mandak - 11 yıl Önce

neyin tantanasını yapıyosunuz.büyük şehir iftar verdi.birileri nemalanmaya çalışıyo. bundan ötesi varmı.hep öyle olmadımı.bitanecik örnek vermemi istermisiniz

özakhisarlı
özakhisarlı - 11 yıl Önce

pamukovalı rumuzlu kardeş asıl sen hesabı yanlış yapmışsın ben saydım adapazarından gelenler 2000 değil 4000 kişiydi.el insaf diyorum diyorum başkada ddeyecek bir şey bulamıyorum.

pamukovalı
pamukovalı - 11 yıl Önce

sayın mehmet hocam biraz ufak atta civcivler yesin
buraya gelenlerin en azından iki bini adapazarından gelenler belediye personelleri kime yutturuyorsunuz ancak cevat yer o numaraları

ihanetin bedeli
ihanetin bedeli - 11 yıl Önce

sayın feridun turan hüseyin şen ali hıra siz bu adamın elinden bu partiyi çok zor alırsınız siz cevat keserden izinsiz parti binasına bile giremeyeceksiniz çünkü bu yaptığınız ihanet bedelidir daha bu iyi günleriniz siz tüm millete rezil olacaksınız.

sultan
sultan - 11 yıl Önce

akp nin tüm faliyetlerinde hikmet şenol başrollerde bu nasıl oluyor ilçe başkını ilginel meclis üyesimi acaba yoksa başka ilişkilermi var merak ediyoruz.

vatandaş
vatandaş - 11 yıl Önce

pamukova için güzel bir başlangıç inşallah bundan sonra devam eder emeği geçenlerden allah razı olsun çok güzel olmuş

SIRADAKİ HABER