banner392

Bayramları zehir oldu.

Geyve Akıncı köyüne yakın Taş ocağında dinamit patlatılması sonucu meydana gelen göçük altında kalan Ateşçi İsmail Fethi Tandoğan’ı arama çalışmaları devam ediyor.

Bayramları zehir oldu.

Pazartesi günü ocakta dinamit atılması sonucu taş kütlesinin de hareket ederek çökmesi dinamitleri ateşleyen ateşçi ustası İsmail Fethi Tandoğan’ın patlama alanından uzaklaşamadığı tahmin ediliyor ve 2 gündür arama yapılıyor.

 

Ocakta çalışan işçilerden Ramazan Özuçar’ın ise yaralı olarak kurtarılmasından sonra başlatılan çalışmanın bir türlü sonuç vermemesi bayram da aileleri perişan etti.

 

Kurtarma ekipleri Sakarya Sivil Savunma ile Akut  yer tespitinde çalışan iş makinelerine rehberlik ediyor. Bugün patlatma yapılan alanda bulunan fünye ile ateşleme cihazına ulaşıldı. Kurtarma ekiplerinin köpeğe yakın bölgede gezdirildi. Ancak bir türlü İsmail Fethi Tandoğan a ulaşılamadı.

 

Tandoğan’ın ailesi, çocukları, yakınları 2 gündür yapılan çalışmalarda kendilerine yetkililerin daha fazla yardım etmediklerinden şikayetçi oldular. Olay yerine gelen Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve Pamukova AKP ilçe başkanı Gürsel Işıktan destek istediler.

 

Pamukova da oturan ve 3 çocuk babası olan 46 yaşındaki İsmail Fethi Tandoğan’ın bulunabilmesi için bayramda da çalışmaların devam edeceğini söyleyen yakınları iş makinelerini de kendi imkanları ile getirdiklerini söylediler.

 

Pamukova Cumhuriyet  Mahallesi, papatya sokakta oturan Tandoğan’ın ailesi yakınları yas içinde bayram günü yeniden ocakta yapılacak çalışmaların sohbetlerini yaparlarken, patlama anı çekilmiş olan görüntüleri inceleyerek yarına ümitle bakıyorlardı.


 

Bugün bazıları için bayram, Ancak Tandoğan ailesi ve yakınları için hüzün ve ümitle başladıkları gün olacak.

AİLELERİ OCAKTA YETKİLİLERDEN DESTEK İSTEDİ.

 

 
Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2013, 22:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER