banner392

Baraj ihalesini alan firma yetkilileri Akçay'da inceleme yaptılar.

SASKİ tarafından Sapanca Gölü’ne alternatif içme suyu olarak düşünülen Eskiyayla köyü Akçay Havzası içme suyu barajı yapım ihalesini kazanan Best Tasarım. Sulama. ith. ihr. san. tiç. ltd. şti. yetkilileri Pamukova ya gelerek Akçay bölgesinde incelemelerde bulundular.

Baraj ihalesini alan firma yetkilileri Akçay'da inceleme yaptılar.
 Cumartesi günü Pamukova ya gelen firma yetkilisi Vahap Ulusoy Pamukova EMAY inşaat sahibi Emin Aygün, Genç yapı inşaat sahibi Murat Bilal ile birlikte Akçay  Barajı alanında incelemelerde bulundular.
 
Bayramdan sonra çalışmalara başlanacağını söyleyen Vahap Ulusoy “Proje ile ilgili yapılan ihaleye katılan 21 firma arasında bizim firmamız olan Best Tasarımın verdiği teklif kabul edildi. Sapanca gölüne alternatif Sakarya ya içme suyu olarak yapılacak 70 metre derinlikteki barajın yapımına bir an önce başlamak için bölgede inceleme yapmak için geldik.” dedi.
 
Pamukova’yı tanıyan, bilen Emin Aygün, Murat Bilal gibi arkadaşlarımızın da refakati ile Akçay da gezdik, yerin konumu, yolları ve çoğrafi yapısını gördük diyen Vahap Ulusoy bayramdan sonra hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacaklarını söyledi.
 
İhalesi yapılan Akçay Barajı ihalesine katılan 21 firmadan en iyi teklifi veren Best Tasrım firması ülkenin birçok yerinde Peyzaj, Sulama sistemleri, alt yapı işleri ile mobilya ve dekorasyon işleri yapıyor.
 
Halen Devam eden projeleri şunlar:
Sivas ta Karayolları 16. Bölge müdürlüğü nün asfaltlama çalışmaları, Gaziantep te yeşilvadi 2. etap projesi, Bursa Büyükşehir belediyesinin Hüdavendigar projesi, Konya Büyükşehir belediyesinin Parsana parkı


 
Bugüne kadar yapmış olduğu projeleri:
Akşehir Belediyesinin Aquapark kompleksi havuz yapımı ve çevre düzenlemesi. İnönü Üniversitesinin alt yapı inşaat işleri. T.C Elazığ Başbakanlık Afet ve acil durum müdürlüğü 4. Gurup Afet konutları inşaat işleri. Konya Karatay Belediyesi Keçeciler pazar market yapımı işleri. Erzurum Büyükşehir belediyesi Atatürk ve Yavuz Selim caddeleri tretuvar işleri, Malatya belediyesi kanal boyu cadde düzenlemesi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeşil alan ve refüjleri yapımı ve düzenlemesi. Elazığ Gençlik ve Spor Müdürlüğü Atatürk Statyumu çim zemin ve alt yapı drenaj işleri. Kars Devlet Hastanesi çevre düzenleme işi. Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü çok amaçlı spor salonu yapım işleri. Malatya Belediyesi çevre yolu otomatik sulama işi. Atatürk Üniversitesi Alpin Betonik bahçesi yağmurlama sulama işleri. Karayolları Genel Müdürlüğü 8. Bölge müdürlüğünün otomatik sulama işleri. Fırat Üniversitesi; otomatik yağmurlama sistemi. Karatay Olimpiyat Parkı yapımı ve İstiklal Pazar Market yapım işleri. Hüdavendiğar  Kent Parkı, köprü yapımı. İller Bankası Elazığ Bölge Müdürlüğü atıksu arıtma tesisi. İller Bankası Elazığ Baltaşı kanalizasyon işleri. 49. İç.g.p.tug. k.lığı alarm tesisi tefrişatı ve kayak evi bakım onarımı. Akşehir Aquapark yapımı.

İŞTE BARAJ YAPILACAK ALAN 
Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2013, 12:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER