banner392

Genç Yapı İnşaat iş kapasitesini büyüttü.

Pamukova da İnşat Sektörünün önde gelen firmalarından olan Genç Yapı yaptığı yap-sat işleri yanında birde iş makineleri parkını genişleterek kendi yaptığı inşaat alanlarının tesviye işlerindeki kapasitesi artırdı.

Genç Yapı İnşaat iş kapasitesini büyüttü.
Depreme dayanıklı, estetik yapıların ortaya çıkmasında dağ taş dinlemeyen Kırıcılarla açtığı yerlere diktiği binalar ise alıcılar tarafından tercih edilir oldu.
 
Elperek Mahallesinde iş makinelerinden biri olan Volva marka eskavatörle yapılan bir çalışma da işin başında denetim yaparken görüntülediğimiz Genç Yapı sahibi Murat Bilal’in babası Hüseyin Bilal “Genç yapı artık daha hızlı ve yılların verdiği tecrübe ile sektörün önemli bir markası haline geldi. İnşaat işlerinde taahhütleri zamanında yerine getirebilme müşteri memnuniyeti gibi prensipler ancak elinizde olması gerekli araç gereçle de alakalıdır. Bizde özelikle zemin işlerinde gerekli olan makine parkımızı geliştirdik 3 adet Eskavatör aldık. Dağ taş dinlemeden kısa sürede zemini hazır hale getirebiliyoruz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2013, 01:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
aksiiiii
aksiiiii - 11 yıl Önce

kimse keyfinden sabah 8 den aksam 7 ye kadar çalışmaz.bu insanlar taş yemicek ekmek yicekler heralde senın keyfın yerındeyse onlar napsın

biraz saygı
biraz saygı - 11 yıl Önce

ramazan mubarek günde sabahın 8 inden akşama kadar rahatsız edici gürültü.el insaf,biraz oruçluya saygı....

SIRADAKİ HABER