banner392

Sedaş bakım ekibi de Geyve ye taşınacak iddiası.

Pamukova da Elektrik arıza ekibi olarak görev yapan 7 personelin de Geyve ye gideceği iddiası Pamukova da hiç mi kurum kalmayacak endişesini akıllara getiriyor.

Sedaş bakım ekibi de Geyve ye taşınacak iddiası.
Daha önce Pamukova da bulunan Elektrik kurumu şubesinin Geyve ye taşınmasından sonra yeni abonelik ve elektrik açma kapatma işleri için Geyve ye giden vatandaşların tepkisine neden olmuştu. Ancak Pamukova Dörtyol altı mevkiinde taşınan Sedaş şubesinde elektrik arıza ekibi hizmet veriyordu.
Pamukova da elektrik kesintileri ve arızalar için çalışan 7 personelinde yakında Geyve ye taşınacağı iddiasından sonra; Pamukova da bütün hizmet kurumlarının tamamının Geyve ye taşınacağı konuşulmaya başlandı.
Adını açıklamak istemeyen arıza ekibinden bir görevli “yakın da Pamukova da hizmet veren 7 kişilik elektrik arıza ekibi Geyve ye taşınacak bilginiz olsun. Benim adımı açıklamayın ama artık Pamukova da meydana gelecek elektrik arızaları için Geyve ye bildirimlerde bulunulacak” dedi.
Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2012, 23:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ridvan şahin
ridvan şahin - 12 yıl Önce

ilçemizdeki devletin hizmet birimlerii bir bir gideceği zaman bu birimleri elimizden çalan eller önce gideceği söylentisini yayıyor tepkiyi ölcüyor bakıyor insanlar ayakta uyuyor hizmet gidiyor zaten bizim işimiz gücümüz yok incik boncuk işler için geyveyede gideriz izmitede askerlik şubesine ömürde bir kere gidilirmiş madem öyle ömründe bir kere geyveli geliverseydi pamukovaya. pamukovanın hatırı zaten olmaz süper askerli şubesi binasıdamı hak emiyor kiralık köhne gittiği binaya göre düşüncemdir. pamukovalıyımda ,.özür dilerim.

VAY VAH VAHHHH
VAY VAH VAHHHH - 12 yıl Önce

SEN KİMLERE KALDIN PAMUKOVAM HER SİYASİ PARTİDEN İDARECİ VAR HEPSİ LAFA GELDİMİ ÜLKE KURTARIYOR. HANİ NERDELER HASTANELER? GİTTİ OKULLAR, YOLLLAR, KÖPRÜLER VAGON FABRİKASI. DAHA NE KALDI? ESKİDEN OLDUGU GİBİ PAMUKOVA GEYVEYE BAGLI BİR KÖY MÜ OLARAK ANILACAK? BU KADAR PASİF LİK KALDIRILAMAZ. BU KADAR SESSİZ OLUNMAZ. ZATEN Bİ GELİŞME YOK. BARİ ELİNİZDEKİ KAYNAKLARI TÜKETMEYİN. HANGİ YÜZLE OY İSTEYECEKSİNİZ? EY İKTİDARLAR, EY YÖNETİCİLER, HANGİ KURUM KALDI? HANGİ TESİS KALDI? AÇIKLAYIN BAKALIM. BU SESSİZ HALKIMA....

isyankar
isyankar - 12 yıl Önce

sırada hastane ve mal müdürlüğü var ama seçimden sonraya erteliyecekler mecburen.ama yine de üzülmeyin hepsini götürürler ama engelliler derneğini götüremezler,o da bize yeter çünkü biz engelli bir ilçeyiz,konuşma engelli,düşünme engelli vs.vs.yol verdiğimiz bizim haklarımızı koruyun diye vekalet verdiğimiz siyasiler kuzu gibi olursa ve hala onlara oy vermeye devam edersek herşey normaldir.

bahçeci
bahçeci - 12 yıl Önce

ha gayret gökgöz altı köprüsü bitsin geyvenin mahallesi olmaya az kaldı biz park yaparken biz şelalle yaparken elin oğlu neler yapıyor hü.kon.şehir dışına çıkart özel iş yerlerini iş sahası göster milleti parklarla oyala ilçe olsak ne olmasak ne. ne yapalım pamukova nın kaderi selamla başlar selamla biter kapasite buuuuuuuuu

SIRADAKİ HABER