banner392

Pamukova’da Seçim saat, 8.00 da başladı.

Pamukova’da Yerel Seçim saatinde ve olağan seçim kuralları içinde başladı. Seçim için hazırlanan okullar ve resmi kurumlarda 85 sandik kuruldu. Engelliler içinde 1 Mobil sandık kuruldu.

Pamukova’da Seçim saat, 8.00 da başladı.

Sabah sandık açıldıktan sonra seçmenler oy kullanmaya başladılar. 21.637 seçmeni olan Pamukova’da yerel seçimde belediye başkanlığı için 4 aday yarışıyor. 33 tane mahalle içinde çok sayıda muhtar adayı yarışıyor.

Sabah erken saatlerde belediye başkan adaylarından oy kullanmak için gelen olmadı. Muhtarlık için ise sandik bölgelerinde çok sayıda muhtar adayı ellerinde oy pusulaları ile seçmenlere yardımcı olmak için yarış içindeler.

Muhtar adaylarının bir kısmı sandik bölgesi dışında, bir kısmı ise kapi girişlerinde birbirleri ilede tokalaşan gülümseyen, birbirlerine başarılar dileyen kareler vardı.

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarını yayınladıktan sonra bölgede özellike güvenlik tetbirlerinin yoğunlaştığı gözlendi. Sandık bölgelerinde ilçede emniyet güvenlik kuvetleri polisler görev yaparken, Köylerde ise Jandarma görev yapıyor.

Pamukova’da sabah saatlerinde biraz soğuk olan havanın ilerleyen saatlerde ısınması ile seçimler güzel bir havada ve sakin geçiyor.

PAMUKOVA DA SEÇİM BÖLGELERİNDEN GÖRÜNTELER.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2019, 11:50

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER