banner392

Yüksek gerilimli elektrik direği yine bir kumruyu öldürdü.

Pamukova Elperek Mahallesi Gelişim Sokak no:1 de ki yüksek gerilimli direk 45 gün sonra 2. kumruyu da öldürdü. Bu kuşların suçu ne?

Yüksek gerilimli elektrik direği yine bir kumruyu öldürdü.

Sedaş tarafından yaklaşık 1 yıl önce İnce evleri diye yenu kurulan evlere yüksek gerilim çekiyoruz diye Elperek Mahallesi Eyüp Sultan Caaddesi ile kesişen Gelişim sokak başına dikilen yüksek gerilim yüklü elektrik direği kuşları öldürürmeye devam ediyor.

43 gün önce aynı direkte yanarak can veren kumru haberini yazmıştık. 19 mayıs 2020 günü sabah saatlerinde teller üzerinde öterken bir anda ceryana çarpılan kumru cansız bedeni yere düşmüştü. pamukovahaber bu haberi duyurmuştu. 

43 gün sonra aynı direk te benzer şekilde ceryana tutulan kumru kuşuda sabah saatlerinde aynı akibete uğradı ve cansız bedeni direğin dibine düştü. Elektrikler yine bir süre kesildi. 

BU DİREKLER HEP KUŞLARI ÖLDÜRMEK ÜZERİNE Mİ KURGULANMIŞ YOKSA BİR HATA MI VAR?
MGB ts.En - 12843 S. B. A TEDAŞ 12-14 nolu bu direk eğer tehlikeli ile neden bu kadar yerleim alanına kuruldu? Ayrıca bu direkte yapılan ekelem sonunda yakında kalan ev ne kadar güvenlidir bunuda yetkililere soruyor ve haberimizi bir uyara olarak yazıyoruz. 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2020, 23:32

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER