banner392

Ahmet Şen, Son Meclis toplantısını topa tuttu.

Pamukova Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şen Pamukova Belediyesinde yapılan Son Meclis Toplantılarını çok sert bir dille eleştirdi.

Ahmet Şen, Son Meclis toplantısını topa tuttu.

Ahmet Şen geçitğimiz günlerde Kültür Merkezi toplantı Salonunda yapılan haftalık olağan Meclis Toplantısında yaşanan olayları kındadığını söyledi. 
Ahmet Şen Video Konferans sistemi ile bağlandığı canlı yayınla Pamukovahaber.com a yaptığı açıklamalarda. 
“Geçtiğimiz Perşembe günü Kültür Merkezinin üst katında saat:14.00 te Pamukova Belediyesi Meclis Toplantısına gerçekleştirdik. Pamukova’ya hiç yakışmayan bir Meclis Toplantısı gerçekleşti. Ben Saadet Partisi Meclis Grup Başkanıyım. O gün 20 gündem vardı. Biz 2 tane yeni konu gündeme getirdik. 1.Biosun Fabrıkası yanından yol açılması. 2.Yenice Mahalleyi üst geçit konusu. Bizim verdiğimiz önengeler hiç kabul edilmedği gibi birde ben hakarete uğradım.” diyen Ahmet Şen 
İnanmayanların o günkü Meclis Kayıtlarını inceleyebileceklerini söyledi. 

Şen;
“Önergelere bakmadan ret verildi. Ben söz istedim bana başkan söz vermedi. Bin gurup başkanıyım. Sayın Belediye Başkanı söze hakaret başladı. Sözü hakaretle bitirdi. Benden bahsederken “Bir ajandası olan birileri köy-köy, mahalle-mahalle, kapı-kapı dolaşıp ajandasına birşeyler yazıyor. O ajandası ile kendine ön plana çıkrmardın çalışmalarını yapıyor” dedi. 
Ben gerçekten üzüldüm. Bu ajandayı ben 35 yıldır taşıyorum. Bu ajandayı ben bu gün almadım. Ben kindimi ön planha çıkarmak isteseydim. 
“Bugün sizi aday yapmazdım. Ben yaptım sizi aday, ben. siz aday yapan sizi teklif eden benim. Teşkilattan başkanım bana siz aday olacaksınız dedi. bene hayır dedim. “bu kardeşimiz daha kültürlü, bilgili ve geleceği açık. ufku açık. çalışkan, dürüst dedim. Ben fedakarlık yaptım. size yol verdim. güzel de bir makama geldiniz. sorumluluğu çok yüksek bir makama geldiniz. Ama sizin bu davraşılarınız hem kendinize yaçzık eder, mehre Pamukovamıza yazık eder. KENDİNİZE GELİN. Bu Ajanda olmasaydı. Siz o koltuklarda oturamazdınız. 

BU AJANDA DA NE VAR ?
Bu ajanda da birlik var. Beraberlik var. Kardeşlik var. Mazlumların göz yaşını nasıl dindiririm var. Yetimleri nasıl hizmet ulaştırırım derdi var. Pamukova’nın Sevdası var. Yetimlerin Sevdası var. Böyle yapmayın böyle bir sayasetle bir vara varamayız kardeşlerim” dedi. 

Ahmet Şen in tüm konuşmaları alttaki videoda var. izleyin lütfen. 


 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2020, 12:49

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER