banner392

Sedaş kuşları öldüren direk haberi ile ilgili açıklama gönderdi.

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Pamukova Elperek Mahallesi Gelişim Sokaktaki yüksek enerji hattında bir kumrunun elektrik çarpması sonucu ölmesi üzerine yaptığımız haber ile ilgili açıklama gönderdi.

Sedaş kuşları öldüren direk haberi ile ilgili açıklama gönderdi.

Sedaş Kurumsal İşletme Müdürlüğü tarafından gönderilen açıklamada Elperek Mahallesi’nde bulunan elektrik direkleriyle ilgili gerekli incelemeleri yapılmış olup, belirtilen direklerde herhangi bir emniyet mesafe ihlali veya abonelerimizin can ve mal güvenliği için tehlike oluşturacak duruma rastlanmamıştır.”denildi

 İŞTE SEDAŞ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLA ŞÖYLE

Sayın Mehmet YAVUZ,

Pamukova Haber internet sitesindeki 19 Mayıs 2020 “Dikkat yüksek gerilim var!” başlıklı haberle ilgili sizleri bilgilendirmek isteriz.

SEDAŞ ekipleri tarafından haberde sözü edilen Elperek Mahallesi’nde bulunan elektrik direkleriyle ilgili gerekli incelemeleri yapılmış olup, belirtilen direklerde herhangi bir emniyet mesafe ihlali veya abonelerimizin can ve mal güvenliği için tehlike oluşturacak duruma rastlanmamıştır. Kuş çarpması sonucu elektrik hattında meydana gelen arıza ise ekiplerimiz tarafından hızlıca onarılarak, bölgeye yeniden enerji hizmeti sağlanmıştır.

SEDAŞ olarak, Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki 1,9 milyon abonemizin can ve mal güvenliğiyle ilgili sahip olduğumuz hassasiyet uyarınca, gerekli tüm önlemlere azami ölçüde bağlı kalınması kurumumuz için birinci plandadır.

Abonelerimizin kesintisiz ve kaliteli enerji hizmetinden faydalanabilmesi ve mağduriyetlerin yaşanmaması için çalışmalarımıza 7/24 devam etmekteyiz.

Şirketimiz tüm müşteri bildirimlerini;

186 Çağrı Merkezi,

0530 919 19 19 Whatsapp Hattı,

SEDAŞ Mobil (Google Play ve App Store'dan ücretsiz indirebilirsiniz)

Web-Chat ve Web Online işlemler kanalları ile 7 gün 24 saat karşılayabilmektedir.

Çağrı Merkezimiz %100 Ulaşılabilirlik Seviyesi, %98 Cevaplama Oranı ile hizmet vermeyi sürdürmektedir. 

Saygılarımızla,  

SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü

İŞETE ELPEREK MAHALLESİNDEKİ O DİREK VE KONUMU (videoyu izleyek için alttaki fotoğrafa tıklayın)

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER