banner392

Dikkat Yüksek Gerilim var…!

Pamukova da bu sabah yuvasına girmeden önce elektrik direğine konan Kumru kuşu elektriğe çarpıldı. Hayatını kaybeden kumru yere duştu Elperek mahallesinde ise 1 saat enerji kesintisi yaşandı.

Dikkat Yüksek Gerilim var…!

Sabah saat 7.50 suları Gelişim sokakta yeni kurulan inci evlerine yüksek gerilim trafosunu geçiş için Gelişim sokakta kurulan yüksek gerilim direğinde bir kuşun bile meydana getirdiği beton direkte duyulan patlama sesi mahalle sakinlerini korkuttu.

Olayı görenler direğin dibinde kumrunun ölmüş olduğunu fark ettiler. hala yanık kokan kumrunun direkte elektrik tellerine çarparak öldüğü anlaşıldı.

186 ya ihbarda bulunan mahalle sakinleri ulu orta yapılan ve evlere yakın dikilen yüksek gerilim tellerinin tehlike saçtığından dolayı şikayet ettiler.

Bir gün önce de Sedaş tarafından yapılan Elperek Mahallesi Hasan Çavuş Sokakta ki yolun ortasında kalan yüksek gerilim direğini kaldırmadığından şikayetçi olan Pamukovalılar ilçede bor çok yerde benzer olaylar olduğunu yüksek gerilim telleri ve üzerlerine çekiler arapsaçı gibi tellerin sık sık kısa devre yaptıklarını da dile getirdiler.

İŞTE BU DİREK VE ÇARŞI İÇİNDE BULANAN ELEKRİK DİREKLERİNİN HALİ.

PAMUKOVA ŞEHİR İÇİ ELEKTRİK DİREKLERİ MANZARALARI

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2020, 19:05

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER