banner392

Pamukovahaber sitemizin İnstagram sayfası hacklendi.

Pamukovahaber sitemiz için kurduğumuz instagram / Pamukovahaber sayfamızı dün öğleden sonra ele geçiren dolandırıcılar. Dolandırıcılıklarını yaptılar Dün akşamdan beri ellerinde olan dolandırıcılar …. Pamukovahaber instagram sayfamız üzerinde birçok yalan ve yanlış belgeler koyarak para toplamaya çalıştılar.

Pamukovahaber sitemizin İnstagram sayfası hacklendi.

SİTE HALA ELLERİNDE

Dün saat: 17:00 suları hacklenen sitemizin haclendiğini Eskiyaylalilar sayfamız üzerinden duyurduk. Ancak ne kadar kişiye ulaştıklarını ve kaç kişiyi dolandırdıklarını bilemiyoruz.

OLAY NASIL GELİŞTİ

Dün Saat 16.00 suları İnternetteki İnstagram / Pamukovahaber sayfamıza girdiğimde Sobet sayfasına gelen tanımadığım Canan Kargöz adlı kadının sayfaya “Meryem adında bir kadın “Şikeyet var adlı sitde sayfanı paylaşmış”demesi ile beninde de ona karşı “kim miş ne istiyormuş” diye cevep yadıktan sonra bana bir lin bıraktı. Bende o linke tıkadım ve daha sonra safamın şifrelerinin değiştirilmiş oluğunu fark ettim.

DURUMU FARK ETTİKTEN SONRA İŞİMİ BIRAKIP DERHAL SAVCILIĞA GİTTİM.

Olay olduktan kısa süre sonra yine Önemli sayıda takipçisi olan instagram / Pamukovahaber sosyal sayfamızın haclendiğini anlayan takipçi dostlarımızdan da durumu anlatan ve sayfamın içinde kripto paralarla ilgili yayınlar yapılmaya başlandığı bilgileri gönderilmeye başlandı. Bütün bilgileri Pamukova Cumhuriyet Savcığına intikal ettirildi. Savcılak olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER