banner392

Yüksek Gerilim direğinde çıkan yangın yakındaki ev sakinlerini korkuttu.

Pamukova Elperek Mahallesi Gelişim sokakta yüksek gerilim direği üzerinde çıkan yangın çevredeki insanları korkuttu. Ancak Sedaş ekipleri zamanında olay yerine geldi ve daha kötü bir olaya meydan vermeden enerji hattını kapattı ve yanan telleri yeniden direklere çekerek akşam saatlerinde mahalleye yeniden enerji verilebildi.

Yüksek Gerilim direğinde çıkan yangın yakındaki ev sakinlerini korkuttu.

Daha 2 yıl geçmeden Elperek Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi üzerine dikilen yüksek gerilim hattı üzerinde evlere yakın dikilen yüksek gerelim hatlı bu direk daha önce de izalasyon yapılmadan çekilen direk üzerine çekilen teller çok sayıda kuşun ceryana kapılarak ölmesine neden olmuştu.

Pamukova da yenileşen mahallelerden biri olan Eleperek Mahallesi ve gelişim sokak üzerine çekilen 10 kadar beton direk torpilli bir müteahhitin hatırları üzerine yapıldıktan sonra birçok defa kuşlarını ölümüne neden olduğu gibi her an insanlarında ölmesine neden olmayacağını kim garanti verebilir.?

GÖRÜNTÜYÜ İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

Aynı Mahalle ve aynı sokakta olayın olduğu yere yakın 6 saat öncede şehrin içine sokulan kim oldukları dahi bilinmeyen ağır araçlarında birinin duran arabaya çarpıp kaçması sonunda yangın çıkan yere Sedaş ekiplerinin gelmesi ve olaya müdahale etmesi zor yapılabildi.

Akşam saatlerine kadar kopan tellerin bağlanması ve yeniden elektrik verilmesi akşam saatlerine kadar sürdü.

Sedaş çalışanları kesilen internet bağlantılarını da akşam saatlerinde yaparak sokakta kesilen internet bağlantısını yaptılar.  

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2023, 15:04

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cemal Ateş
Cemal Ateş - 8 ay Önce

Aynı şekilde bu şekil devamını bekleriz inşAllah Pamukova'da böyle bir şeylerin olması normaldir Pamukova'da hiçbir tarafa bakım yok ki zaten

SIRADAKİ HABER