banner392

Müslüman olmak için para toplayan Amerikalı Morris dolandırıcı çıktı.

Amerika Calfornia Oakland şehrinde yaşayan ve kuaförlük ve temizlik işçiliği yaparak geçinen sosyal medyada adını Francisco Morrison olarak kullanan Amerikalı kadın 26 Temmuz günü Türkiye ye gelmek için topladığı paraları yedi ve yerine sahte uçak bileti yaptıktan sonra bir de ortadan kayboldu.

Müslüman olmak için para toplayan Amerikalı Morris dolandırıcı çıktı.

DOLANDIRICILIĞIN BÖYLESİ DE OLMAZ. DEDİRTEN ÖRNEK OLAY

Sosal Medyanın gelişmesi sonunda İnstagram, Facebook. Twitter gibi platformlarda kendilerine yeni işler bulan dolandırıcılar akıl almaz işler yapıyorlar.

Amerika da dünyaya gelen Francisco Morris adlı kadın Sosyal Medyanın çok farklı yönlerinden bakın nasıl yararlanıyor. Babasız yetişen ve Newyork da bir annesinden başka kimsesi olmayan Morris California Oakland kasabasında bir kuaförlük salonunda çalışıyor. Harici zamanlarda ise temizlik işleri yapıyor. Ancak en çok sevdiği işlerin başında hergün twetter ve instagram sayfalarına bir footoğrafını yerleştirmek oluyor.

Elinde Akıllı Telefonu ile kendi sosyal sayfalarında takipçileri ile iletişim kuruyor ve onlardan topladığı paralar ile hayatına dahada da renkli olarak devam ediyor.

İŞTE FRANCİSCO MORRİS İLK DEFA DÜNYA BASININDA 

Sadece Amerika da değil. Dünyanın her yerinden takipçileri var. Daha çok zengin arapları ve hintlileri takibine alan Katar Şeylerine kadar takipçi bulan Morris son 6 ayda Türkiye’den ve Pamukova dan çok sayıda takipçiye ulaşmış.

Birde Face Book Sayfası açan ve Isparta ya kadar takipçiye ulaşan Francesco aynı zamanra sanal para kripto işi ile de ilgileniyor.

Genelde Yaşlı dedeleri tercih ediyor tekibine aldığı emekli olmuş ve kenarda köşede emekli parası olanlar Morris in çok ilgi gösterdiği meşterileri

Pamukova dan bile emekli olmuş hatta gençler bile onun takipticisi görünüyor.

PAMUKOVA DA ONU TAKİP EDENLER NE DİYOR.

A.S adında bir takipçisi.

“Tamam arkadaşım ‘da ben onu gördüğümde direkt yazıştık. Zaten biraz gözüm ısırdı. Çünkü çok bunlar yani Net bir şey söyleyemiyorum sana özellikle Instagram daha sonra WhatsApp veya Telegram kullanıyorlar Bu tür kadınlar”

Morris en son Uçak Biletlerinin sahtesini nasıl yaptı?

Tarkiye ye tatil için gideceğini planlayan Francisca Morrison, Sosyal Medya aracalığı ile ulaştığı takipçileri ile kolay iletişim kuruyor. Önce gözüne kestirdiklerini beğeni yapıyor ve sonra onlarla iletişim kuruyor. Kendi ana dillerinden başka dil kullanamayanlar için ise dil çevirisi yaparak iletişim kuruyor.

Para toplarken çok değişik taktik ve hikayeler kuruyor ve takipçilerden 50 dolar 100 dolar ya da 1000 dolar (USDT), (USDT sanal para değeri dolarla eşit olan ve her zaman dolar değerinde iş gören sanal para biriminin adı USDT)

Transferlerde artık sanal para cüzdanları kullanıldığı için para transferleri 24 saat yapılabiliyor.

KRİPTOCU MORRİS

Dünyanın her yerinde kullanılan sanal para cüzdanları sayesinde Francisco M. gibiler için ise takipçilerini ikne etmeye sıra geliyor.

Bu son Türkiye ye gelme işinde Morris Dini Kullanıyor. (Zaten kendi dinini kullanan müslümanlar yanında ilk defa da bir hiristiyanın Müslüman dinini kullandığını görüyor ve duyuyoruz)

BİR HİRİSTİYAN NASIL MÜSLÜMAN OLUR?

Morris için din değiştirmek çok kolay. Morris bu defa dinini değiştirmek istiyor ve paraları toplarken “Ben Türkiye ye gideceğim orada müslüman olacağım” diye de anlatmaya başlıyor.

26 Temmuz gününü kadar bilet parası istemi ile topladığı paralar ile bileti de kendi yaşadığı Amerika / California / Oakland Hava linamından almaya gidiyor ve onu takip edenlere 26 Temmuz günü Oakland Hava limanından bineceği uçak biletinin bir kopyasını gönderiyor.

26 Temmuz gece saat 3:00 da hareket edecek uçak biletinde 26 Temmuz günü öğlenden sonra saat 3:00 da Sabiha Gökçen Hava Limanına geleceğini gösteriyor.

Ancak 26 Temmuz günü Normalda10 ya da 11 saatte gelmesi gereken uçak Türkiye Sabiha Gökçen Hava Limanına gelmesi gereken uçam maalesef gelmiyor.

Sabihi Gökçen de Francisco yu bekleyen tanıdıkarı hayal kırıklığına uğruyor.  Adını Amerikanın Kahraman askeri Franciscodan alan ve takma adla dünyadan para toplayan Californialı Morris 800 dolar kadar olan bilet paralarını görünce Türkiye ye gelmekten ve Müslüman olmaktan vaz geçiyor.

BİLET SAHTE (ÇENÇ BİLET) ÇIKIYOR.

Bu Dolandırıcı Organize Suç Örgütü Lideninin 2. Defa yaptığı sahte bilet operasyonu oluyor.

Daha önce de yine Oakland havalanından aldığını söyleyen Morris ilk bileti internet üzerinden aldığını ve o bilettin parasını ise online sistem üzeninden gönderdiği için parasını çarptıklarını söylüyor.  Peşinden Türkiye de Kahraman Maraş Depremi olunca Moris olayın içinden sıyrılıyor ve Türkiye Planı iptal oluyor.

İLK SAHTE BİLET 

OAKLAND SAHTE BİLET BASMA YERİ Mİ?

Francisco için Oakland Kalpazanlık yapılan merkez gibi oluyor. F. Moris tüm sahte biletleini oradan alıyor. Ve orası onun için merkez gibi çalışıyor. 26 Temmuz da Türkiye ye Müslüman olmak için gelmeyi hayal aden ve Bir Hiristiyanın Müslüman Mahallesinde Salyongoz satması gibi bir iş oluyor. Bu Planlarda Morisin işine geliyor Paralar onun cebine iniyor.

MORİS MÜSLÜMANLARDAN PARA ALIRKEN ÇOK DİNDAN GÖRÜNÜYOR.

Ben Moris’i 2 seneden beri tanıyorum. Beni Yurt Dışına Canlı Yayanlara başladığım zaman bulmuştu.

O zamanlarda ben sosyal medyada konuşmacı olarak (Twitter de Space) programlarına davet edililirdim. Dünya ya yayın yapılan Twiter Space programlarını izleyen Francisco M. Beni bulmuştu ve bana ilk sorusu şu olmuştu. “Sende Bitcoin var mı?” demişti. Bende zaman kripto parayı hiç tanımadığım için ona ilgi göstermemiştim. Ve tanışırken bana kripto parası işlerini de yaptığını söylemişti.

Ordan biliyorum ve Francisco birileri adına kripto para toplamaya çalışan ve kripto paraya karşı ilgisi olan birisi.

(Gerçek) FRANCİSCA MORRİSON KİMDİR.

Francis Morrison: 15 Ocak 1845'te doğdu
Amerikan İç Savaşında
Er Francis Morrison (15 Ocak 1845 -30 Nisan 1913), Amerikan İç Savaşı'nda savaşan bir Amerikan askeriydi. Morrison, ülkesinin savaş sırasında gösterdiği en yüksek cesaret ödülü alan asker olmuştu
Morrison'un madalyası, 17 Haziran 1864'te Bermuda Yüz Seferi'ndeki eylemlerinden dolayı 4 Nisan 1898'de bu ödülle onurlandırılmıştı.
Morrison Ohiopyle, Pensilvanya'da doğdu, Drakestown, Pennsylvania'da hizmete girdi ve 
30 Nisan 1913'te öldü (68 yaşında) Ohiopyle'da gömüldü.

BİZİM YAZDIĞIMIZ FRANCİSCO KİMDİR, İŞTE KENDİ BEYANI

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2023, 17:46

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER