banner392

Pamukova da park sorunu herkesi bezdirdi.

Pamukova da otopark olmaması, gün geçtikçe araçların çoğalması, park yasağı olan yerlere rasgele araçların park etmesi, herkesi bezdirdi. Sorun çezüm bekliyor ama çözümsüzlük devam ediyor.

Pamukova da park sorunu herkesi bezdirdi.
Özellikle Çarşamba günleri ara sokaklara köylerden gelen araçların evlerin kapıları önüne park etmeleri, ev giriş çıkışlarını kapatmaları, pazarcı araçlarının ara sokaklarda dükkanların önlerini kapatmaları esnafların tepkisini çekerken, Belediye parkı önünde Atatürk heykeli çevresinde “Park Yapılamaz” yazılan yerde  park yapılması ise belediye zabıtasını harekete geçirdi. Zabıta Çarşamba günleri heykelin bölgesinde nöbet tutuyor. Zabıta alandan çekilir çekilmez yine araçlar park yapıyor.
 
Esnaflara mal getiren toptancılar ise araçlarını satış yapacakları dükgan önlerine çekememekten şikayetciler.
 
Trafik polislerinin ise uygunsuz yerlere park yapan araçlara ceza kesmeleri ise yine Pamukovalıların tepkisine neden oluyor. Geçtiğimiz günlerde kendilerine ceza kesildi diye araya siyasileri katan bazıları trafik polislerini şikayet ettiler.
Pamukova da otopark olmadığı için düzenli şekilde araç çekecek yer bulunamıyor.
Çarşamba günü hamam soktaki dükganların önlerini kapatan araçlardan şikayetçi olan esnaflar ise müşterilerin dükkanlarına gelmediğini söylüyorlar. Bir an önce bu soruna çözüm getirilmesini istiyorlar.
“Biz vergi veriyoruz. Ancak haftada bir olan pazarda iş yapamıyoruz. Bize yazık değil mi. Mutlaka bu sorun çözülmeli aksi tektirde yetkili yerlere giderek hakkımızı arayacağız.” Diyorlar.
 
Pamukova da park sorununu kim çözecek herkes merak ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2011, 01:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ismail  dönmez
ismail dönmez - 13 yıl Önce

pamukovanin park sorununun cözümlenmesi icin saatli park uygulanmasi sarttir saati 5o kr. aksi halde bu kepazelik devam edecektir saygilarimla.

sakaryalı
sakaryalı - 13 yıl Önce

Ya park serbest olan yerlere açılan sergilere kim ne diyecek park alanına sergi açılırsa araç sahipleri araçlarını ceplerine mi koyacak

kamil
kamil - 13 yıl Önce

HAMAM SOKAĞINI ÇARŞAMBA GÜNÜ OTOPARK OLAYINDAN BIKTI GECEN HAFTA BİR YAŞLI KADIN RAHATSIZLANDI FAKAT AMBULANS GİREMEDİ ZABITALARDAN BU PARK SORUNUNA BİLHASSA ÇARŞAMBA GÜNLERİ HAMAM SOKAĞINI BİR DOLAŞMLARINI DİLİYORUM BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLALAIM..

SIRADAKİ HABER