banner392

“AKP sizi buralara salmasın”

Habertük'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında Meclis'te yaşanan yemin krizi ve tutuklu milletvekillerinin durumu tartışıldı. Taraf yazarı Lale Kemal, Star Gazetesi yazarı Nasuhi Güngör, BDP'li Hasip Kaplan, MHP'li Sinan Oğan ve CHP'li Süheyl Batum'un katıldığı programda gergin anlar yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Süheyl Batum'un söylediği sözler canlı yayını bir anda karıştırdı.

“AKP sizi buralara salmasın”
AKP SİZİ BURALARA SALMASIN
Meclis'te yaşanan yemin krizini ve ardından Başbakan Erdoğan'ın restini konuşan gazeteci ve vekiller canlı yayında birbirine girdi. Taraf yazarı Lale Kemal ile sert diyaloglara giren Süheyl Batum'un sözlerine karşı Fikri Akyüz'de tartışmaya müdahale oldu. Lale Kemal'e, Batum'un 'Lale Hanım gibi gazeteciler olduğu sürece AKP tabi ki mağrur olacak' sözleri tansiyonun yükselmesine neden oldu. Lale Kemal'in tepkilerine karşı Batum 'Saygıyı hakeden gazetecilere gösteririm siz haketmiyorsunuz' dedi.
Tartışmamnın alevlenmesiyle birlikte canlı yayında gergin anlar yaşandı. Sühey Batum'un "AKP sizi buralara salmasın" sözleri üzerine Taraf yazarı Lale Kemal ve Star yazarı Nasuhi Güngör canlı yayını terk etti.
İKİ GAZETECİ CANLI YAYINI TERK ETTİ
İki gazeteci birden canlı yayını terk etti. Fikri Akyüz'ün ayağa kalkarak Batum'a çıkışmasıyla birlikte Didem Yılmaz ne yapacağını şaşırdı. İklinin arasında kalan programın moderatörü Didem Arslan Yılmaz da çareyi reklam arası vermekte buldu.
(odatv.com)
 
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2011, 01:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
GAZZELİ
GAZZELİ - 13 yıl Önce

İŞBİRLİKÇİ HÜKÜMETİN İŞBİRLİKÇİ MUHALEFETİ OLUR ALLAH AŞKINA İŞBAŞINDAKİLER VE MUHALEFET PARTİLERİNDEN ÜLKEMİZİN MESELELERİNE ÇÖZÜM GETİRECEK BİRTEK PROJE VE GÖRÜŞLERİ VARMI BİRBİRLERİNE KARŞI AĞIZA ALINMAYACAK SÖZLER SARFEDİYORLAR AMAN YARABBİ BU ADAMLAR ÜLKEMİZİ İDARE EDİYORLAR ÜLKEMİZİN VE TÜM İNSANLIĞIN NE BÜYÜK BİR TEHLİKE İÇİNDE OLDUĞUNU GÖRÜYORSUNUZ.CUMHURİYET TARİHİNDE BÖYLESİNE DAĞINIK, SORUMSUZ, BECERİKSİZ BİR MECLİS OLMADI BUNLAR NE YAPTIKLARINI BİLMİYORLAR İŞBİRLİKÇİLİK YAPA YAPA BASİRETLERİ, FERASETLERİ KARARMIŞ BUNLAR MİLLETİMİZE VE ALLAHA HESAP VEREMEZLER YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN.

SIRADAKİ HABER