banner392

Okullar tatil değil, kardan gelemeyen öğrenciler yok sayılmayacak

Pamukova da okullar tatil edilmedi. Ancak kar yüzünden gelemeyen öğrenciler hak kaybına uğramayacak.

Okullar tatil değil, kardan gelemeyen öğrenciler yok sayılmayacak
Pamukova İlçe Milli Eğitim Kurulu yaptığı toplantıda yarın okulların tatil edilmemesi yönünde karar aldı. Toplantıda taşımalı öğrencilerin gelip, gelemeyecekleri ise servis şoförlerinin sabah yol durumuna göre hareket edebilecekleri yönünde karar alındı.
Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun akşam saatlerinde alınan kurul kararını açıkladı.
“Bugün akşam saatlerinde Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız toplantıda Sakarya Valiliğimizin tebliğleri doğrultusunda karar aldık. Bölgemizde devam eden kar yağışının İlçemizdeki okulların tatil edilmesine neden teşkil edecek durumda olmadığı görülmektedir. Yarın sabah itibariyle beklenmedik şekilde ilçe merkezinde yoğunlaşacak kar durumuna göre servis şoförlerimize taşımalı gelen öğrencilerimizi getirmeyebileceklerini bildirdik. Eğitimimize devam etme kararı alınırken, hava şartlarına göre okula gelememiş öğrencilerimiz yok sayılmayacaklar. Ayrıca olacak sınavlardan da hak kaybına uğramayacaklar” dedi
Kar yağışı nedeni ile köy yollarının yer yer kapandığını da söyleyen Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun. Özel idare greyderi ve iş makinelerinin yolların açık kalabilmesi için çalıştıklarını söyledi. “Olumsuz bir duruma karşı teyakkuz durumdayız” dedi.
Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2011, 21:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER