banner392

Eskiyayla da kar kalınlığı 1.5 metreye ulaştı.

Pamukova Eskiyayla köyünde iki gündür devam eden kar yağışı bugün akşam saatlerinde 1.5 metreye ulaştı. Özel idare greyderi yolları açık tutmak için grup köy yolların da sürekli çalışıyor.

Eskiyayla da kar kalınlığı 1.5 metreye ulaştı.

Köyde yaşayan İsmail Uçar akşam saatlerinde çektiği kar görüntülerini Pamukovahaber.com’a gönderdi. Köyde 1.5 metre kar olduğunu söyleyen İsmail Uçar.

“Greyder köy yolunu açıyor. Ancak yoğun yağan kar tekrar kapatıyor. Şu an köy yolu kapalı, ayrıca köyde sular kesildi. Suları köy içindeki çeşmelerden sağlıyoruz” dedi

Yoğun şekilde yağan kar zaman zaman fırtına ya dönüyor. Fırtına şeklinde yağan kar kürtün denen yüksek kar tepeleri oluşturuyor.

Kemaliye, Hüseyinli, Çilekli, Bakacak, Mesuriye, Kadıköy, Ağaççılar, Kazimiye gibi yayla köylerinde de kar kalınlığının 1 metre ile 120 cm arasında olduğu bildirildi.




Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2011, 18:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
seda can
seda can - 13 yıl Önce

belediyeye sesleniyorum eşim köyde kapalı kaldı işine başlaması gerekli geçikti lütfen yolları açın özellikle bakacak köyünü lütfennn

necdet acet
necdet acet - 13 yıl Önce

Şimdi bir çok haber sitesine günlük olarak takip etmekte olan biri olarak sizden ricam şu ;Sitenizin en büyük eksiği bir haber yaptığınız zaman yeteri kadar fotoğraf kullanmıyorsunuz.Örnek vermem gerekirse Mesela kıyaslama gibi olmasın ama Geyve Haber sitesinde bir habere birçok 30 u bulan fotoğraflarla beraber yayınlanıyo.Bu hem görsel olarak hem bilgi olarak hemde Sakarya dışında oturan Pamukova lılar olarak güzel bir iz bırakır düşüncesindeyim.İyi çalışmalar.

SIRADAKİ HABER