banner392

PAMUKOVAHABER.COM DUYURUSU..!

Uzun süredir setimiz de sitede haberler altlarına yorum yapacak okuyucularımızın yorumlarını yazarlarken mutlaka adlarını soyadlarını ve maillerini yazmaları gerektiğini yazılı olarak sitemiz de duyurduk ve duyurmaya devam ediyoruz.

PAMUKOVAHABER.COM DUYURUSU..!
Bu bir kuraldır.
Bu duyurumuzu yaptığımız halde yine gözmezden gelip, takma adlar kullanarak ve sahte mailler yazarak yorum yazmakta direnenler var.
 
1-Bir haber altında yorum yoluyla birilerini karalama ya da yüceltme art niyet taşıdığından, yada haber sitesini kullanarak birini karalama anlamına geldiğinden buna meydan vermemek için pamukovahaber.com olarak böyle bir kural kararı aldık, zaten yasal olarak da bu gereklidir.
 
2-Yorum yapılamaz değil. Ancak öyle yorumlar var ki kendisini saklayarak, hatta zaman zaman bizleri de karalayan yorumlar gelmekte ve onları biz arşivde tutmaktayız.

3-
Her ne kadar takma adla yorum yazanlar kendilerinin bulunamayacağını zannederek yazıyorlarsa, bunu bilmelerinde yarar var. Yazıları yazanlar IP denen bilgisayarın (uluslar arası numarasıdır) şikayete konu oldukları taktirde, iletişim yoluyla suç kapsamına giren suçları işleyebilirler. Bir kere daha hatırlatmada yarar görüyoruz.
 
4-Günümüzde birçok internet sitesinde bir haber yazıp arkasından da belli kimseler adlarını değiştirerek sürekli yorum yazdıklarını biliyoruz. Ancak bu tür durumlarda bilinmelidir ki yargı yoluna gidildiğinde internet siteleri içinde yorum yazan her kimse 24 saat içinde bulunurlar. Zaten yargı da bunu buluyor.
Pamukovahaber.com okuyucularına bir kere daha hatırlatma yı kendimize görev biliyoruz. Yorum yazanlar lütfen kurallara uyarak yorum yazsınlar. Kendi imzası ile suç işleyen suça razı olmalı, kendi rızası ile ödül hak eden ödüle layık olmalıdır.
 
Saygılarımızla
Editör
Pamukovahaber.com  
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2011, 13:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet YILMAZ
Mehmet YILMAZ - 13 yıl Önce

Site kurallarımız gereği adınız ve soyadınız'ı doğru yazmadığınızdan böyle bir elktronik posta da uyduruma oluduğu için sistem yorumunuzu kabul etmemektedir. (ancak bilgisayar IP niz sistemde kayıtlıdır)
Admin

SIRADAKİ HABER